Hesabım
    Roland Emmerich Yönetmenliğindeki "Moonfall"dan Yeni Detaylar!

    Moonfall'dan yeni detaylar paylaşıldı.

    Apokaliptik filmlerin başarılı yönetmeni olarak tanınan Roland Emmerich, yıllardır planını yaptığı Moonfall filmini hayata geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde sonlanan Cannes Film Festivali sırasında da bilim kurgu türündeki Moonfall hakkında detaylar paylaşıldı.

    Cannes Film Festivali'nin en çok ilgi gören projelerinden biri olan Moonfall ile ilgili yeni bilgiler yayınlandı. The Day After Tomorrow, The Patriot, Independence Day, Independence Day: Resurgence, Godzilla, 2012, Anonymous, White House Down, Stonewall gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Roland Emmerich'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Moonfall, devasa bir bütçeye sahip olacak. 150 milyon dolarlık bütçe ile çekilecek olan filmin çekimlerine, 2020 yılının ilk aylarında başlanacak. Senaryo için Extinction filminin senaryosunda imzası bulunan Spenser Cohen ve 2012, Alien Predator'e Karşı, The Day After Tomorrow, M.Ö. 10.000 gibi birçok projede yönetmenle birlikte çalışan Harald Kloser'ın çalışmasının yanı sıra senaryonun gelişiminde NASA ile işbirliği yapılıyor. 2016 yılından beri Rolan Emmerich'in bu projeyi hayata geçirmeye çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor. Öncelikle Universal'ın satın aldığı, ancak yönetmenin kararıyla bağımsız bir proje olarak geliştirilmesi planlanan Moonfall hakkında Emmerich şu sözleri sarf etti: "Bilim Kurgu türünü sevenlerin ve özellikle Indepence Day ile 2012'yi sevenlerin asla kaçırmaması gereken bir film. Ay'ın yörüngeden çıkıp dünyaya yaklaştığında neler olabileceğini ve aslında Ay'ın hiç görmediğiniz bir yüzünü görmeye hazır olun. Çünkü söz konusu yörüngeden çıkış esnasında olanları izlediğinizde gözlerinize inanamayacaksınız..."

    Moonfall filminin konusu ise şu şekilde özetleniyor: Doğaya karşı gerçekleşen bir takım olaylar sonucu insanlığı kurtarmak için herkes bir araya gelecektir. Ay yörüngesinden çıkmış, dünyaya çarpmak üzere yol alıyordur. İnsanlık bu durum karşısında ne yapacaktır? Ülkemizde BG Film aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak olan Moonfall'un vizyon tarihi henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top