Hesabım
    Dave Bautista ve Kumail Nanjiani’li “Stuber”dan Red Band Fragman!

    Aksiyon ve komedi filmi “Stuber”ın yeni fragmanı yayınlandı.

    Marvel Sinematik Evreni’nin Drax’ı olarak yıldızı parlayan Dave Bautista ve “Silicon Valley” dizisinin Dinesh’i olarak tanıdığımız Kumail Nanjiani’nin başrollerini paylaştığı aksiyon ve komedi filmi “Stuber”ın red band fragmanı görücüye çıktı.

    Filmde başrol ikilisine 2011 yapımı “The Raid” ile hatırladığımız Iko Uwais, Marvel Sinematik Evreni’nin Nebula’sı Karen Gillan, Natalie Morales, Betty GilpinJimmy Tatro ve Mira Sorvino gibi isimler eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda son olarak 2013 yılında “The F Word” ile karşımıza çıkan Michael Dowse otururken, senaryoya Tripper Clancy imza atıyor.

    “Stuber”, son derece kendi halinde yaşayıp giden ve arkadaş canlısı olan bir Uber şoförünün başına gelenleri konu ediniyor. Stu adındaki bu sürücünün aracına bir gün bir polisin binmesi üzerine olaylar birbirine girecektir. Stu'nun aracına görev için binen bu polis, zaman geçtikçe daha kötü işlere bulaşmaya başlayacak ve en sonunda ise azılı bir katilin peşine düşecektir. İkilimiz birlikte giriştikleri bu tehlikeli kovalamacadan nasıl kurtulmayı başaracaktır?

    “Stuber” ülkemizde 16 Ağustos tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top