Hesabım
    John Cena'nın "Fast & Furious 9"daki Rolü Kesinleşti!

    John Cena resmi olarak Fast & Furious devam filminde yer alacak.

    Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzunca filmi Fast & Furious 9 hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bilindiği üzere filme John Cena'nın katılacağı dedikoduları kulaktan kulağa geziyordu. Şimdi ise Cena'nın filmde rol alacağı resmi olarak duyuruldu.

    Paul Walker'ın ölümünün ardından devam etmeyeceği düşünülen, ancak tam gaz devam eden Fast and Furious serisinin yeni filmi Fast & Furious 9'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Bu isim ise Trainwreck, 12 Rounds, Marine, Blockers gibi yapımlardan tanıdığımız WWE yıldızı John Cena oldu. Oyunculuk kariyerine Fast & Furious'ın yanı sıra söylentilere göre Peacemaker rolüyle The Suicide Squad ile de devam etmeyi planlayan Cena'nın Fast & Furious 9'daki rolü henüz belli değil. Ancak belirtilenlere göre Cena, baş belası bir karaktere hayat verecek. Bilindiği üzere Fast and Furious 9, 2019 yılının Nisan ayında izleyicileriyle buluşacaktı. Ancak spin-off projesi olan Hobbs & Shaw'un daha önce izleyicileriyle buluşması istendiği için Fast & Furious 9 bir yıl ertelenerek 22 Mayıs 2020 tarihine alınmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Lex Elle gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

    Geçtiğimiz ay içerisinde Michelle Rodriguez, dokuzuncu film ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Filmde rol alabileceğini, ancak filme biraz kadın bakış açısı gelmesi gerektiğini ifade etmişti. Bunun ardından nasıl bir yol izleneceği bilinmiyor. Ancak Vin Diesel'ın yaptığı paylaşımlara göre  Nicole Perlman, Lindsay Beer, Geneva Robertson Dworet tarafından kaleme alınması beklenen bir spin-off filmi bulunuyor. Rodriguez'in ise bu filmde rol alma ihtimali üzerinde düşünülüyor. Bir diğer söylenti olarak ise Charlize Theron'ın Cipher karakterini odağına alabilecek bir proje düşünülüyor. Ancak bu proje de henüz resmi olarak açıklananlar arasında bulunmuyor.

    Fast & Furious 9 filminin yönetmenliğini, serinin 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin üstlenecek. Filmin senaryosunu ise The Death of Michael Smith, The Passage ve Kin filmlerinin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve Chris Morgan kaleme alıyor. Fast & Furious 9 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top