Hesabım
    Mindy Kaling İle "Ms. Marvel" Rolü İçin Görüşülüyor

    Mindy Kaling, Ms. Marvel olabilir!

    Hollywood'da son zamanların en sevilen kadın komedyenleri arasında yerini alan Mindy Kaling Marvel'a transfer olabilir. Çizgi romanlarda Ms. Marvel olarak olarak geçen Kamala Khan'ın vücut bulmuş hali için Mindy Kaling ile görüşmeler sürdürülüyor. -Dikkat, Marvel filmleriyle ilgili spoiler içerir.-

    Avengers: Endgame'in ardından bilindiği üzere Marvel'da bir dönem kapandı ve dördüncü evre açıldı. Avengers: Endgame ile birlikte birçok kahramana veda ettik. bunların arasında Iron Man ve Black Widow kahramanları bulunuyordu. Ancak Black Widow'un geçmişi konu edinmesi beklenen bir filmi vizyona girmek için hazırlanıyor. The Eternals, Shang-Chi gibi süper kahraman filmleri dördüncü evreye eşlik edecek filmler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra WandaVision, Loki, Hawkeye gibi birçok kahraman için diziler çekilecek ve bu diziler filmlerle bağlantılı olacak. Tüm bu bilgilerin ardından ise Ağustos ayında düzenlenecek olan D23 Expo'da Kevin Feige'in Marvel'ın gelecek planlarını aktarması beklenenler arasında yer alıyor. Şimdi ise çizgi romanlarda yer alan Ms. Marvel süper kahramanı hakkında bir gelişme yaşandı. Sana Amanat ve Stephen Wacker tarafından yaratılan çizgi romanların beyaz perdeye aktarılması konuşuluyor. Bilindiği üzere Kamala Khan, yani Ms. Marvel New Jersey'de yaşıyordur ve kendi etrafında gerçekleşen olaylardan toplumu korumak için uğraş veriyordur. Ms. Marvel, Marvel'ın ilk müslüman kadın süper kahramanı olarak da tanınıyor. Pakistanlı Kamala Khan, şekil değiştirebilme özelliğine sahiptir.

    Hollywood'un sevilen komedyenlerinden Mindy Kaling'i The Mindy Project, The Office, Zamanda Kıvrılma, Champions, Ocean's Eight gibi yapımlarda izleme imkanı yakalamıştık. Ayrıca parlayan yıldızın gelecek projeleri arasında Late Night filmi de yer alıyor. Kaling, Ms. Marvel için Marvel ile yaptığı görüşmeler hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Sanırım Marvel ile konuştuğum konu hakkında insanlar karakter hakkında çok heyecanlı ve bence bununla ne yapacaklarını çözmeye çalışıyorlar. Onlara her türlü yardım edebileceğimi söyledim, çünkü Ms. Marvel'ı gerçekten seviyorum. Gerçekten ilgili görünüyorlar ve bence muhtemelen bir şeyler yapacaklar."

    Bilindiği üzere Marvel'ın ilk kadın solo süper kahraman filmi Captain Marvel geçtiğimiz aylarda gösterime girmiş ve 1 trilyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Bunun ardından Marvel'daki kadın hareketinin artırılmasının planlanıyor olması, Ms. Marvel'ın hayata geçirilme ihtimalini artırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top