Hesabım
    "Frozen 2"nin Yeni Fragmanında Elsa İle Anna Geri Dönüyor!

    Frozen 2'dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Yediden yetmişe çok sayıda sinemasever tarafından merakla beklenen animasyon türündeki devam filmi Frozen 2'nun ikinci fragmanı paylaşıldı. Geçtiğimiz gün ise filmden Anna ve Elsa'nın yer aldığı yeni bir poster paylaşılmış ve fragmanın yayınlanacağı tarih müjdelenmişti.

    Frozen 2'nun konusu ise şu şekilde açıklandı: Elsa neden sihirli güçlerle doğdu? Cevap onu çağırıyor ve krallığını tehdit ediyor. Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ama olağanüstü bir yolculuğa çıkacak. Frozen'da Elsa güçlerinin dünyaya fazla olmasından korkuyordu. Frozen 2'da ise güçlerinin yeterli gelmesini umut ediyor! Frozen 2 filminde, ilk filmde yer alan birçok oyuncu bulunuyor. Sesleriyle filme hayat veren bu oyuncular arasında Manhattan'da Sihir, Glee gibi yapımlarda tanıma imkanı bulduğumuz Idina Menzel, The Good Place, Heroes, Veronica Mars gibi dizilerin yıldız ismi Kristen Bell, Beauty and The Beast, Pixels, 21 gibi yapımlarda izleme fırsatı edindiğimiz Josh Gad, Mindhunter, Looking, Glee, Özgür Woodstock yapımlarının yıldızı Jonathan GroffThis Is Us dizisiyle birçok ödülün sahibi olan Sterling K. Brown gibi isimler yer alıyor.

    Frozen 2'nin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Oyunbozan Ralph, Zootropolis: Hayvanlar Şehri, Zamanda Kıvrılma filmlerinde karşımıza çıkan Jennifer Lee ve Tarzan ile Neşeli Dalgalar filmlerinden tanıdığımız Chris Buck üstlenirken, filmin senaryosunu Gizli Sayılar ve Christopher Robin'in senaryosuna imza atmasıyla tanıdığımız Allison Schroeder kaleme aldı. Frozen 2'nin yapımcılığını ise Peter Del Vecho üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise Peter Del Vecho üstleniyor. Devam halkası Frozen 2'nun müzikleri, ilk filmde olduğu gibi bir kez daha Christopher Beck tarafından yaratıldı. 

    2013 yapımı Frozen filmi bilindiği üzere Akademi Ödülleri, BAFTA ve Golden Globe da dahil olmak üzere birçok prestijli kurumun ödülüne layık görülmüştü. Animasyon türündeki Frozen 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 20 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top