Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood"dan Yeni Poster Ve Görseller!

    Once Upon A Time In Hollywood filminden yeni detaylar paylaşıldı.

    Brad PittLeonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin başrollerini paylaştığı Quentin Tarantino filmi Once Upon A Time In Hollywood'dan yeni bir poster ve filmden görseller paylaşıldı. Görsellerden biri Sharon Tate'e aitken, diğeri Brad Pitt'in canlandırdığı Cliff Booth'a ait.

    Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan ve festivalin yarışma kategorisinde yer alan Once Upon A Time In Hollywood'dan yeni bir poster ve görseller paylaşıldı. Nostaljik bir izlenim veren posterde filmin neredeyse tüm karakterine yer veriliyor. Tarantino'nun dokuzuncu filmi olma özelliğine sahip olan Once Upon A Time In Hollywood'un konusu ise şöyle: Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Tate'in dört arkadaşı Charles Manson tarikatına üyedir. Manson'ın olaya dahil olması filmin gidişatını belirleyecektir. Roman Polanski'nin eşi olan ve öldürüldüğü dönemde hamile olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969 yılında Los Angeles'taki evinde katledilmişti.

    James MarsdenJames RemarTim RothMichael Madsen ve Danny Strong gibi isimlerin kurguda çıkarıldığı söylenilen Once Upon A Time In Hollywood'un oyuncu kadrosunda Pitt, DiCaprio ve Robbie'nin yanı sıra Timothy Olyphant, Margaret Qualley, Dakota Fanning, Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Damon Herriman, Emile Hirsch, Kurt RussellBruce Dern gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere Cannes Film Festivali sırasında film olay yaratmış ve Margot Robbie'nin filmde neredeyse hiç repliğinin olmadığı ifade edilmişti. Bunun için Tarantino'ya kadın düşmanlığı suçlaması yapılmış ve yönetmenden pek bir cevap alınamamıştı. Onun yerine Margot Robbie soruları yanıtmaış ve karakterlerin sözsüz bir şekilde de canlandırılabileceğini ifade etmişti.

    Once Upon A Time In Hollywood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top