Hesabım
    X-Men'in Beast'ine Spin-Off Filmi Planlanıyordu

    X-Men serisinin Beast karakterine yapılan spin-off planlarından söz edildi.

    X-Men: First Class, X-Men: Days of Past Future, X-Men: Apocalypse ve X-Men: Dark Phoenix filmlerinde Nicholas Hoult tarafından canlandırılan Beast karakterine spin-off filmin çekilmesinin planlandığı belirtildi. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, bu planlar Fox ve Simon Kinberg tarafından reddedildi.

    X-Men serisinin Beast'i, gerçek adıyla Hank McCoy'u bir spin-off projesine dönüşebilirdi. Bu açıklama X-Men filmlerinin kurgucusu John Ottman tarafından yapıldı. 2016 yılında izleyicileriyle buluşan X-Men Apocalypse'ten bugüne Beast spin-off filmi hakkında konuşulduğu biliniyor. Ottman, Apocalypse filminin müziklerini üstlenen, aynı zaman senaristlik yapan Byron Burton'ın spin-off fikriyle geldiğini ve birkaç hafta içerisinde bir senaryo ortaya çıkarabileceğini söylediğini belirtti. Ottman, Burton'a şu sözleri sarf ettiğini ifade etti: "'Kendi sınırlarını yık. Ama bilmelisin ki bunun hiçbir zaman hayata geçirilmeme olasılığı %95.' dedim." Ottman, senaryoyu okuduktan sonra bunun gerçek olabileceğini düşündüğünü, kafalarında film için bir bütçe belirlediklerini ifade etti. Senaryo 80'li yıllarda, karla kaplı bir köyde Beast'in gizli birileri tarafından kovalanmasıyla ilgiliydi. İlham olarak ise John Carpenter'ın The Thing'i alınacaktı. Ardından filme Wolverine ve Mr. Sinister katılacaktı. Ottman, senaryoyu Fox'a götürdüğünde ise Beast'in ana karakterlerden biri olması nedeniyle Simon Kinberg'ün onaylaması gerektiği belirtilmişti. Ancak yapımcı ve yönetmen Kinberg, Dark Phoenix ile uğraşılması nedeniyle bunu reddetti.

    Hiçbir zaman gerçekleştirilemeyecek olan Beast spin-off filminin yanı sıra X-Men: Dark Phoenix filmiyle X-Men evreninin sonlandırıldığı biliniyor. Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, X-Men filmlerini Marvel ile birleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan Disney, Fox ile işbirliği yapmaya başladığı dönemden bugüne X-Men filmlerini ertelemesiyle biliniyor. Uzun süre ertelediği Dark Phoenix'in yanı sıra Gambit filmi iptal edilmişti ve New Mutants filminin ise vizyona girmesi dahi beklenmiyor. Geçtiğimiz haftalarda izleyicileriyle buluşan Dark Phoenix ise X-Men tarihinin en kötü gişe hasılatına ve eleştirilerine sahip olan filmler arasına girdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top