Hesabım
    Korku Filmi "The Amityville Horror"ın Geçmişine Gidilecek!

    The Amityville Horror'a prequel film geliyor.

    Stuart Rosenberg'ün yönetmenliğini üstlendiği 1974 yapımı orijinal The Amityville Horror filminin geçmişine götürecek olan bir film projesinin geliştirme aşamasında olduğu açıklandı. Wonderfilm Media tarafından hayata geçirilecek olan proje resmi olarak duyuruldu.

    Orijinal The Amityville Horror filminin konusu ise şöyleydi: Film, üç çocuklu bir ailenin evinde yaşanan tuhaf olayları konu ediniyor. George ve Kathy Lutz, çocukları ile birlikte müstakil bir eve yerleştiklerinde geçmişten gelen bazı olayların yeniden ortaya çıkacağından habersizdirler. Yeni evleri bir süre önce garip cinayetlere sahne olmuştur. Yeni gelen ailenin varlığı ile birlikte yeniden benzer olaylar ortaya çıkar. Aile Peder Delaney’in desteğini ister. Peder, şeytan çıkarma ayini düzenler. Ancak her şey çok daha kötüye gider. Bu alıp başını giden terör haline bir son vermenin tek yolu geçmişte olan biten her ne ise tam anlamı ile yüzleşmekten geçmektedir.

    The Amityville Horror filminin geçmişine gideceğimiz yeni filmin senaryosunu kaleme alacak olan isim ise Donnie Darko, Cypher, The Remaining, A Walk To Remember gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Casey La Scala olacak. Casey La Scala, bilindiği üzere Amityville: The Awakening filminin de yapımcılığını üstlenmişti. Ayrıca filmin yönetmen koltuğuna da oturan isim olacak. Yeni film, 1974 yılının bir Kasım akşamında ailesinin altı üyesini katleden Ronald DeFeo Jr.'ın hikayesine odaklanacak. Bilindiği üzere The Amityville Horror'daki aile, DeFeo Jr.'ın ve ailesinin yaşadığı eve taşınmıştı. Film, orijinal film gibi Jay Anson'ın The Amityville Horror kitabından ilham alarak çekilecek. Casey La Scala, film hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu hikaye, DeFeo Jr.'ın etrafını çerçeveleyen trajedinin etrafında geçiyor. Ama aynı zamanda dehşete düşürücü kötülük tarafından takip edilen bir ailenin insani dramına da odaklanıyor."

    DeFeo Jr.'ın ailesini anlatacak olan filmin çekimleri Kasım ayı içerisinde başlayacak. Gelecek yıl düzenlenecek olan Uluslararası Toronto Film Festivali'nde ise filmin hakları satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top