Hesabım
    "Fast & Furious 9" Çekimleri Başladı!

    Vin Diesel, çekimlerin başlamasıyla ilgili sosyal medya paylaşımı yaptı.

    Hollywood aksiyon filmlerinin aranılan oyuncusu Vin Diesel ve Game of Thrones'un yıldızı Nathalie Emmanuel, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla devam filmi Fast and Furious 9'ın çekimlerinin başladığını resmi olarak duyurdu. Vin Diesel paylaşımının çekimlerin ilk gününe ait olduğunu belirterek video çekerken, Nathalie Emmanuel "Bugün Fast and Furious 9 çekimlerinin ilk günü. Ekip yeniden bir araya geldi." ifadesiyle paylaşımını Twitter üzerinden yaptı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

    Vin Diesel (@vindiesel)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bilindiği üzere Fast and Furious 9'ın oyuncu kadrosunda  Vin DieselMichelle RodriguezJordana BrewsterLucas BlackTyrese Gibson, Lex Elle gibi birçok isim yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda filmin kadrosuna Trainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John Cena katılmıştı. Cena'nın rolünün kötü adam olmaya yakın olduğu belirtilmişti. Michelle Rodriguez ise Fast & Furious devam filmlerinde yer alacağını ancak, öncelikle dokuzuncu filme kadın bakış açısı desteği verilmesini istediğini belirtmişti. Ancak Nathalie Emmanuel'in kadroda yer alması resmi olarak açıklanmamıştı. Oyuncunun canlandırdığı karakter olan Ramsey'i son olarak Brian ile birlikte görmüştük. Filmin yönetmen koltuğuna bir kez daha 2006'daki Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden başlayarak bugüne kadarki filmlerini de yöneten Justin Lin üstleniyor. Filmin senaryosunu ise The Death of Michael Smith, The Passage ve Kin filmlerinin senaryosunda imzası bulunan Daniel Casey ve Chris Morgan kaleme alıyor.

    Serinin bir de spin-off filminin çekildiği biliniyor. Bu filmin adı ise Fast and Furious Presents: Hobb & Shaw oluyor. Bilindiği üzere  Hobbs & Shaw'un daha önce izleyicileriyle buluşması istendiği için Fast & Furious 9 bir yıl ertelenerek vizyon tarihi 2020 tarihine alınmıştı. Ayrıca Vin Diesel'ın yaptığı paylaşımlara göre  Nicole Perlman, Lindsay Beer, Geneva Robertson Dworet tarafından kaleme alınması beklenen bir spin-off filmi bulunuyor. Rodriguez'in ise bu filmde rol alma ihtimali üzerinde düşünülüyor. Bir diğer söylenti olarak ise Charlize Theron'ın Cipher karakterini odağına alabilecek bir proje düşünülüyor. Ancak bu proje de henüz resmi olarak açıklananlar arasında bulunmuyor.

    Fast & Furious 9 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top