Hesabım
    Salma Hayek "The Eternals"a Katıldı!

    The Eternals kadrosuna yıldız bir isim daha katıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde yer alacak olan "The Eternals"ın oyuncu kadrosuna yeni bir ismin eklendiği resmi olarak duyuruldu. The Wrap'in haberine göre bu isim ise yıldız oyuncu Salma Hayek oldu. Ancak oyuncunun canlandıracağı karakter hakkında kesin bir bilgi verilmedi.

    Frida, Desperado, Wild Wild West, Savages, The Hitman's Bodyguard, After The Sunset, Once Upon A Time In Mexico gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Salma Hayek, Marvel'ın yeni film projesi The Eternals'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Salma Hayek ile birlikte filmde rol alacağı belli olan Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Dong Seok Ma'nın da rolleri henüz belli değil. Bu nedenle Marvel'ın henüz senaryo üzerinde çalışmaya devam ettiği düşünülüyor. Ancak Angelina Jolie'nin Sersi isimli karaktere hayat vereceği dedikoduları yayılıyor. Buna bağlı olarak The Eternals ekibindeki en çok öne çıkan diğer kadın karakterin Thena olduğu söyleniyor. Thena'yı Salma Hayek'in canlandırma ihtimali bu neden yüksek olabilir. Diğer söylentilere göre Richard Madden Ikaris karakterine hayat verecek. Ancak Kumail Nanjinai ve Dong Seok Ma hakkında bir bilgi bulunmuyor. Tüm bunların yanı sıra Marvel'da ilk kez açıkça eşcinsel bir kahramana yer verileceği söylenenler arasında yer alıyor. Ayrıca Kevin Feige ve Marvel ekibinin John Wick filmlerinin yıldızı Keanu Reeves'in Marvel'da karşımıza çıkması için uğraştıkları biliniyor.

    Jack Kirby'nin yaratıcısı olduğu çizgi romanlarda yer alan The Eternals'ın hikayesi milyonlarca yıl öncesine dayanıyor. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır. 

    Filmin yönetmenliğini 2015 yılında “Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar” ile ilk uzun metrajına imza atan ve 2017 yılında “The Rider” ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen Çinli yönetmen Chloé Zhao üstleniyor. Her zaman olduğu gibi Marvel başkanı Kevin Feige’nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu ise Matthias Schoenaerts ve Margot Robbie’li “Ruin” filmine imza atan Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo ikilisi kaleme alıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin merak edilen filmi The Eternals'ın 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top