Hesabım
    "Geçmiş Olsun" Sinemalarda!

    Yerli komedi filmi "Geçmiş Olsun" sinemalardaki yerini aldı.

    Hasan Doğan yönetmenliğindeki eğlenceli komedi filmi Geçmiş Olsun bugünden itibaren sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya başladı. Başrolünü  Toygan AvanoğluCihan Şimşek ve Müge Boz'un paylaştığı Geçmiş Olsun için biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

    Absürt yerli komedi türündeki Geçmiş Olsun filminin konusu ise şöyle: Film, insanlığın neredeyse tamamının yok olduğu bir dünyada sevdiği kadını bulmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Saffet, sevdiği kadın Tuğba’ya kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olan bir genç bir adamdır. Genç kadının kalbini kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapan Saffet, sonunda Tuğba’nın kalbine girmeyi başarır. Tam her şey yoluna girip, evlilik hazırlıkları yapılırken, kayınçosu Tarık’ın yaptığı ahmaklık sonucu Tarık ve Saffet komaya girer. Ancak onun Tuğba’ya duyduğu aşk komayı atlatmasını sağlar. Aradan geçen 3 yılın ardından uyanan Saffet, artık Tuğba’ya kavuşmasının önünde hiçbir engelin olmadığını düşünürken, dünyada insanlığın yok olduğunu öğrenir. Saffet’in komada olduğu sırada dünyaya giren bir virüs, insanların neredeyse tamamının yok olmasına neden olmuştur. Dünya üzerinde kalan sayılı insanlardan birinin de Tuğba olduğunu öğrenen Saffet, sevdiği kadına ulaşabilmek için kayınçosu ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkar.

    İlginç konusuyla dikkatleri toplayan iddialı komedi filmi Geçmiş Olsun'un yönetmenliğini Eski Köye Yeni Adet, Babası, Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, Aşk Ağlatır, Böyle Bitmesin gibi yapımlardan tanıdığımız Hasan Doğan üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda  Toygan AvanoğluCihan ŞimşekMüge BozAlper SaldıranFüsun DemirelSuzan Aksoy, Sinan BengierAli Rıza Tanyeli gibi isimler bulunuyor. Filmi senaryosunda ise Aşk Bu Mu, Vay Arkadaş gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Cüneyt İnay'ın imzası bulunuyor.

    Geçmiş Olsun sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top