Hesabım
    Gwyneth Paltrow, Aynı Filmde Bulunduğu Sebastian Stan'i Tanımıyor

    Sebastian Stan'den ilginç bir itiraf geldi!

    Avengers ve Captain America filmlerinde Winter Soldier olarak izlediğimiz Sebastian Stan, geçtiğimiz gün içerisinde ilginç bir paylaşımda bulundu. Stan'in paylaşımı Gwyneth Paltrow ile ilgiliydi ve bu paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturarak mizah konusu haline geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Captain America: First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Ant-Man, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Black PantherAvengers: Endgame filmlerinde Winter Soldier karakterine hayat veren Sebastian Stan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Paylaşımı ise Marvel filmlerinde Pepper Potts karakterini canlandıran Gwyneth Paltrow ile ilgiliydi. Stan, Gwyneth Paltrow'un da katıldığı bir moda etkinliğine dahil olmuştu. Ünlü tasarımcı Pierpaolo Piccoli ve Valentino markasının sahibinin de bulunduğu bir fotoğrafı Stan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Fotoğrafın metninin bir kısmında ise şu sözler yer alıyordu: "Ayrıca, Gwyneth Paltrow'a üçüncü kez kendimi tanıttığım için mutluyum. Aynı filmdeyiz..."

    Sebastian Stan'in bu paylaşımının ardından Gwyneth Paltrow'un son derece meşgul bir insan olduğunu anlamamız mümkün. Daha önce de Gwyneth Paltrow'un başka etkinliklerde Stan'in kim olduğunu sorduğu bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Jon Favreau'nun The Chef Show programına katılan Paltrow'un, bazı Marvel filmlerinde rol aldığını bilmediği ortaya çıkmıştı. Paltrow, bir Avengers filmi için çektiklerini sandığı sahnenin Spider-Man: Homecoming'de yer aldığını uzun süre sonra öğrendiğini itiraf etmiş, Jon Favreau da akıl karışıklığı konusunda Paltrow'a katılmıştı.

    Bilindiği üzere Gwyneth Paltrow Marvel Sinematik Evreni filmlerinden emekli oldu. Ancak ona ihtiyaç olunan herhangi bir durumda dönüş yapabileceğini de belirtmişti. Sebastian Stan'in ise Marvel filmlerindeki geleceği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak Stan, Falcon & Winter Soldier isimli Disney+ dizisinde Winter Soldier karakterine hayat vermeyi sürdürecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top