Hesabım
    Jeremy Renner'a Hellboy Teklif Edilmiş!

    Jeremy Renner, reddettiği bir rol hakkında açıklama yaptı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldızlarından biri olan Jeremy Renner, katıldığı bir podcast programında ilginç bir açıklamaya imza attı. Renner konuşmasında, Hawkeye'dan önce ona gelen çizgi roman kahramanı rol teklifinden bahsetti. Ancak Renner, bu rolü reddetmişti.

    Avengers filmlerinin Legolas'ı olarak tanınan Hawkeye, bilindiği üzere artık Marvel Sinematik Evreni'nde yer almayacak ve Jeremy Renner Disney+'ta yayınlanacak olan Hawkeye dizisine odaklanacak. Renner, Avengers: Endgame'in ardından katıldığı bir podcast programında filmle ilgili konuştu. Ayrıca Renner, ona Hawkeye'dan önce gelen rol teklifinden bahsetti. Bu rol teklifi ise Guillermo Del Toro'lu Hellboy filmindeki başrolden oluşuyordu. Çizgi romanlardan uyarlanan Hellboy, bilindiği üzere Ron Perlman tarafından canlandırılmıştı. Renner'ın Hellboy'u reddetmesinin nedeni ise kendisi ile bir bağlantı kuramamasıydı. Renner, sözlerine şu şekilde devam etti: "Senaryoyu okuyordum ve 'Bunu anlamıyorum' şeklinde düşünüyordum. Yalnızca bir bağlantı kuramadım. Bu karaktere girebilmek için bir yol bulamadığımı söyledim. Ne yapardım bilemiyorum. Sonunda hayır dedim." Renner, düşüncesinin film kötü olduğu için rol almaması olmadığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Filmin iyi ya da kötü olduğunu söylemiyorum. Bu onunla ilgili değil. Sadece oraya uyum sağlamazdım."

    Bilindiği üzere bu yıl içerisinde Hellboy yeniden beyaz perdeye uyarlandı. Bu kez başrolünde David Harbour yer aldı. Son derece kanlı ve şiddet içerikli olan bu çizgi roman uyarlaması, eleştirmenler tarafından beğenilemedi. Harbour da elinden geleni yaptığını, ancak pek başarılı olamadıklarını belirtti. Yapımcılar, film vizyona girmeden önce devam filmleri için plan yapıyorlardı, ancak izleyicileriyle buluşmasının ardından bu hayalleri suya düşmüş oldu.

    Başarılı oyuncu Jeremy Renner'ın ise Hawkeye dizisinin yanı sıra ikinci kez beyaz perdeye aktarılacak olan Spawn filminde rol alması bekleniyor. Yine bir çizgi roman uyarlaması olacak olan filmde Renner, bir dedektif olan Twitch Williams'a hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top