Hesabım
    "Big Lebowski" Spin-Off'u "The Jesus Rolls" Vizyon Tarihi Belli Oldu

    The Jesus Rolls'dan yeni bilgiler paylaşıldı.

    Usta oyuncu John Turturro'nun başrolünde yer alacağı The Big Lebowski spin-off projesi Going Places hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Öncelikle filmin adının değiştiği ve "The Jesus Rolls" olduğu resmi olarak duyuruldu. Jesus Quintana'nın maceralarının anlatılacağı filmin vizyon tarihi de belli oldu.

    Jeff Bridges'ın başrolünde yer aldığı The Big Lebowski'nin spin-off filmi çekiliyor. Big Lebowski'de tanıdığımız Jesus Quintana karakterinin maceraları yeni bir filme taşınıyor. Bilindiği üzere Jesus Quintana karakteri, Big Lebowski'de en sıradışı karakterlerden birisi olarak göze çarpıyordu. Rahatsız edici olduğu kadar, izleyicilerin beğenisini de kazanmayı başarmıştı. Dude ve Walter'ın bowling maçındaki amansız rakibi olarak tanıdığımız Quintana'yı odağına alarak geçmişten gelen konuları günümüze taşıyacak olan yeni filmde bu kez Jesus Quintana, silahlı bir berbere çatar ve başına iş alır. Bunun ardından yine hukuktan, berberden ve tüm toplumdan kaçış süreci başlayacaktır.

    The Jesus Rolls filminin vizyon tarihi olarak 2020 yılının ilk ayları verildi. Ancak hangi ay olduğu henüz söylenenler arasında bulunmuyor. Film Barton FinkFading GigoloO Brother Where Art ThouQuiz ShowThe Night of gibi yapımların usta oyuncusu John Turturro tarafından yazılıp yönetilecek. The Jesus Rolls'un eski adının Going Places olmasının nedeni, 1974 yılında izleyicileriyle buluşan aynı isimli filmin yeniden çekimi olacak olmasıydı. Filmin oyuncu kadrosunda Turturro'nun yanı sıra  Susan SarandonBobby CannavaleAudrey Tautou, Gloria Rauben, Pete Davidson gibi isimler yer alıyor. The Big Lebowski'de Jesus Quintana karakterine eşlik eden oyuncular arasında Jeff Bridges, Steve Buscemi ve John Goodman bulunuyordu. Steve Buscemi'nin karakterinin filmde öldüğü biliniyor. Ancak diğer isimlerin filmde yer alacağıyla ilgili henüz hiçbir bilgi yok .Bilindiği üzere 1998 yapımı olan The Big Lebowski filmi geçtiğimiz yıl devamı çekileceğinin sanılmasıyla olay yaratmıştı. Ancak bu bir yanlış anlaşılmadan ibaret olup The Big Lebowski devam filminden yayınlandığı sanılan görüntülerin bir reklam filmine ait olduğu ortaya çıkmıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top