Hesabım
    "West Side Story"nin Anita'sından İlk Görsel!

    "West Side Story"de Anita'yı canlandıracak Ariana DeBose'dan ilk kare geldi.

    Merakla beklenen West Side Story'den ilk Anita karesi geldi. Usta yönetmen Steven Spielberg'in imzasıyla hayata geçirilecek olan yeni "West Side Story" uyarlamasında karaktere, 28 yaşında Tony ödülü adaylığı sahibi, müzikal tiyatro oyuncusu ve dansçı Ariana DeBose hayat veriyor. Gelen görselde yeni Anita'yı sarı elbisesi ve kırmızı rujuyla görüyoruz.

    Riff'in en yakın arkadaşı olan Tony rolü için Tam Gaz filminin yıldız oyuncusu Ansel Elgort, Anita rolü için Ariana DeBose, Bernardo rolü için David Alvarez, Tony ile bir dans sayesinde yakınlaşan Bernardo'nun kız kardeşi Maria rolü için Rachel Zegler ve Chino rolü için ise Josh Andrés Rivera filmin başrollerini oluşturuyor. Filmin kadrosunda Rosalia olarak Ana Isabelle, Lieutenant Schrank olarak Corey Stoll ve Memur Krupke olarak Tony ödülü adaylığı bulunan Brian d’Arcy James yer alıyor. Orijinal filmde Anita'yı canlandıran Rita Moreno ise bu kez Valentina rolünde karşımıza çıkacak.

    Orijinal filmi 1961 yılında izleyicilerle buluşan West Side Story, aslında Romeo ve Juliet'ten ilham alıyor. Romeo ve Juliet'in hikayesinden kan davalı aileler kısmını alıp New York'ta çete savaşlarına çeviren West Side Story, beyazlardan oluşan ve Riff tarafından başı çekilen Jets ile Bernardo tarafından başı çekilen Porto Riko'lu Sharks çetelerini müzikal bir dille anlatıyordu. Birbirine düşman iki sokak çetesi olan Köpekbalıkları ve Jetler'e mensup bir genç kız ile bir genç erkeğin aşkını ve kavuşamama hikayelerini anlatan film, modern bir Romeo ve Juliet uyarlamasını müzikal türe sokuyor. Özellikle "America" isimli şarkısıyla bilinen West Side Story'nin orijinal filmi bir de Oscar sahibi olmuştu.

    Orijinal kadroda Maria rolüne Natalie Wood, Tony rolüne Richard Beymer, çete lideri Riff rolüne Russ Tamblyn, Bernardo rolüne ise George Chakiris hayat veriyordu.

    Merakla beklenen film ülkemizde 17 Aralık 2020 tarihinde sinemalarda gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top