Hesabım
    Damien Chazelle ve Emma Stone "Babylon"da Buluşacak mı?

    Damien Chazelle'in yeni filmi "Babylon"un başrolü için Emma Stone düşünülüyor.

    Damien Chazelle'in bir sonraki uzun metrajlı filmi "Babylon" için Emma Stone'un ismi geçiyor. Büyük başarı kazanan Aşıklar Şehri müzikal filmi ile 32 yaşında En İyi Yönetmen Oscar ödülüne layık görülerek bu daldaki ödülü alan en genç yönetmen ünvanını kazanan Chazelle'in yeni filmi için yapım şirketleriyle görüştüğü söyleniyor. Variety'de yer alan habere göre; Paramount ve Lionsgate şirketleri filmin yapımcılığını üstlenmeye istekli durumdalar. Chazelle "Aşıklar Şehri" için Lionsgate ile çalışmış olsa da Paramount filmin kapsamı ve gerekli bütçeyi sağlaması açısından filmin haklarını elde etmesi daha yüksek ihtimalli olan şirket gibi görünüyor.

    1920'lerin Hollywood'unda geçen bir dönem filmi olacak olan "Babylon"u bugüne kadarki en büyük prodüksiyonu yapmak isteyen Chazelle, filmin kadrosunda yıldız oyuncuları toplamayı düşünüyor. "Aşıklar Şehri"ndeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülünü kazanan Emma Stone'un ismi proje için düşünülen isimler arasında yer alıyor.

    Filmin net detayları henüz belirsiz, ancak kaynaklar filmin sessiz filmlerden sesli sinemaya geçiş döneminde geçebileceğini ve tıpkı Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar... Hollywood'da filmi gibi kurgusal ve gerçek karakterleri harmanlayabileceğini söylüyorlar. Kesin bütçe hala belirlenmemekle birlikte, kaynaklar "Babylon" filminin Chazelle'in en büyük bütçeli filmi olabileceğini söylüyorlar. Yönetmenin Hollywood'un gözde yıldızlarını toplamayı düşündüğü göz önüne alınırsa bu durum şaşırtıcı olmayacaktır. Filmin yapımcılığını Olivia HamiltonMatt Plouffe ve Marc Platt üstleniyor.

    Chazelle hala Netflix dizisi “The Eddy” üzerinde çalışsa da, Oscar ödüllü yönetmen yeni projesini geçen ay yapım şirketlerine sundu. Chazelle ayrıca Apple için çok gizli bir dizi projesinin de içinde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top