Hesabım
    Taika Waititi'li "Thor 4" Geliyor!

    Thor hakkında müjde verildi!

    Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni'nde birçok değişikliğe gidileceği resmi olarak açıklanmıştı. Bazı süper kahramanlarımız Marvel'dan emekli olup evrene veda ederken bazılarıyla yola devam edileceği duyurulmuştu. Görünüşe göre Chris Hemsworth emekli olmuyor! Taika Waititi yönetmenliğinde olması planlanan Thor 4 için imzalar atılmış bulunuyor.

    Bilindiği üzere Taika Waititi, Marvel Sinematik Evreni'nde Thor: Ragnarok filmini yönetmiş ve yönetmenin mizah anlayışını alan film, en çok beğenilen Thor filmi olmuştu. Ayrıca Waititi, Ragnarok'tan beri sevilen karakterlerden biri olan Korg'a da sesiyle hayat veriyordu. Şimdi ise Waititi'nin yeni bir Thor filmi çekeceği resmi olarak duyuruldu. Marvel'ın üçüncü evresini sonlandıran Avengers: Endgame'in sonunda birçok kahramanımızın geleceği belli olmuştu. Bunlardan biri de Thor oldu. Verilen izlenime göre Thor, Guardians of The Galaxy ekibine katılabilir. Ancak henüz bu konuyla ilgili kesin bir detay bulunmuyor. Bu hafta düzenlenecek olan San Diego Comic Con sırasında Thor 4 ile ilgili daha fazla detay verilmesei beklenenler arasında yer alıyor.

    Thor: Ragnarok filminde Thor'un Ölüm Tanrısı kız kardeşi Hela'yı yenmesinin ardından büyük bir atlama yaşanmış ve kendimizi Avengers: Endgame'deki yaşamı yıkılmış, her şeyden vazgeçmiş, duygusal Thor ile karşı karşıya kalarak bulmuştuk. Bazı hayranlar Thor'un bu hiç de tanrı gibi olmayan halini sevememiş ve yeniden onun Taika Waititi'nin ellerine verilmesini istemişti. Taika Waititi her ne kadar Thor'a mizahi bir bakış açısı getirse de, onu esas güçlerine kavuşturmuştu. Görünüşe göre hayranların istekleri hayata geçiriliyor.

    Başarılı yönetmen Taika Waititi'nin bir diğer projesi Leonardo DiCaprio'nun milyonlarda dolarlık yatırım yaptığı ve yapımcısı olduğu Akira filmi oluyor. Ancak Thor 4 gündeme geldiği için, Warner Bros Akira filmini ileri bir tarihe atma kararı aldı. Thor 4 çekimleri tamamlandığı zaman ise Akira için harekete geçileceği belirtildi. Akira, bir manga uyarlaması olacak. Ayrıca bir anime filmi de bulunan Akira'nın vizyon tarihi olarak 2021 seçilmişti. Şimdi ise yeni vizyon tarihi konusunda bir gelişme bulunmuyor. Yönetmenin diğer projeleri arasında Star Wars spin-off dizi projesi The Mandalorian, Jojo RabbitTerry Gilliam uyarlaması Time Bandits gibi yapımlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top