Hesabım
    Liam Hemsworth'lü "Killerman"den Poster Var!

    Liam Hemsworth başrollü aksiyon "Killerman"den poster yayınlandı.

    Aksiyon-gerilim filmi Killerman'den yeni bir poster yayınlandı. Son olarak Rebel Wilson'la birlikte romantik komedi filmi Isn't It Romantic'de izlediğimiz Avustralyalı yakışıklı oyuncu Liam Hemsworth'ü başrolüne yerleştiren film, suç dünyasının içine gizemli bir yolculuk imkanı sunuyor. "Cash Only" filminin yönetmeni Malik Bader'in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği filmde yakışıklı oyuncu "Moe Diamond" adlı bir karaktere hayat veriyor.

    Filmin konusu; Moe Diamond yasadışı kara para aklama operasyonları gerçekleştirmesiyle tanınan bir New York City sakinidir. Akladığı miktarların düşük olması sebebiyle şu ana dek hiç yakalanmamıştır. Ancak günün birinde geçmişine dair hiçbir şey hatırlayamaz halde uyanır. Yanında milyonlarca dolar değerinde para ve uyuşturucular vardır. Kim olduğunu ve neden hafızasını kaybettiğini bilmeyen Moe'ya açıklama iş ortağından gelir. İş partneri Skunk ona kara para aklayıcısı olduğunu ve son işlerinde büyük bir terslik yaşadıklarını anlatır. Yozlaşmış polislerden yüklü miktarda kara para çalmışlardır. Bunun sonucunda da şehirdeki bütün yozlaşmış polisler Moe ve ortağı Skunk'ı öldürmek için onların peşine düşmüştür. Skunk'ın yozlaşmış polis olan amcası da bu ölümcül takip grubunun arasındadır. Moe hafızanın en önemli silah olduğu yeraltı suç dünyasında hayatta kalmak için büyük bir savaş vermek zorundadır...

    Filmin oyuncu kadrosunda; Moe'nun partneri Skunk rolünü ise The OA'in Homer Roberts'ı Emory Cohen canlandırıyor. Filmin kadrosunda Orange Is the New Black dizisinden tanıdığımız Diane GuerreroPi'nin Yaşamı'ndan hatırlayacağımız Hintli oyuncu Suraj SharmaEmpire dizisinin Steve Cho'su, Quentin Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time ... in Hollywood'ta dövüş sanatları ustası oyuncu Bruce Lee'yi canlandıracak olan Mike Moh ve güzel oyuncu Julia Vasi de yer alıyor. John Schwarz ve Michael Schwarz filmin yapımcılığını üstlenirken Lisa Wilson da filmin uygulayıcı yapımcısı görevini üstleniyor.

    Dünya prömiyerini Montreal'daki 2019 Fantasia Film Festivali'nde gerçekleştiren "Killerman" 30 Ağustos'ta Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top