Hesabım
    Casey Affleck İmzalı "Light Of My Life"tan Fragman!

    Kadınların olmadığı bir dünyada geçen "Light of My Life"tan fragman paylaşıldı.

    Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan Casey Affleck imzalı "Light of My Life"dan fragman paylaşıldı. Başrolünde Casey Affleck, Elizabeth Moss ve Anna Pniowsky'nin yer aldığı "Light of My Life" filminin fragmanında kadın popülasyonu yok olan bir dünyada bir babanın kızını korumaya çalışmasına tanıklık ediyoruz.

    Gerilim türündeki dram filmi Light of My Life'tan fragman yayınlandı. Manchester By The Sea filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Casey Affleck'in yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü üstlendiği "Light of My Life"ın oyuncu kadrosunda ona, The Handmaid's Tale, Us, The One I Love, Queen of Earth, Her Smell gibi yapımların yıldızı Elizabeth Moss; Affleck'in kızını canlandıran Anna Pniowsky; Tom Bower, Timothy WebberHrothgar Mathews gibi isimler eşlik ediyor. Filmin konusu ise şöyle: Light Of My Life, kızını tamamı erkeklerden oluşan bir toplumda yetiştirmeye çalışan bir babanın hikayesini konu ediyor. Bir salgının dünyanın yarısını yok etmesinin üzerinden geçen on yılın ardından, bir baba ve kızı toplumdan uzak bir yerde yaşamaktadır. Adam, kadınların yok olmasına neden olan salgının başlarında doğan kızını sadece erkeklerin yaşadığı toplumda büyütmeye çalışır. Kızının erkek gibi görünmesini sağlayan ve onu insanlara erkek olarak tanıtan baba, erkek egemenliğindeki toplumda kızını korumak için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalır.

    Bilindiği üzere Casey Affleck, geçtiğimiz yıl içerisinde #MeToo hareketinin hedeflerinden olmuştu. Affleck, kendisi hakkında cinsel istismar suçlamalarının yapılmasının ardından kendini büyük bir tartışma içerisinde bulmuştu. Ancak Affleck yaptığı açıklamaya göre, kadınların olmadığı bir dünyada geçen Light of My Life filmini çok daha uzun süre önce yazmış ve yönetmişti. Yani cinsel istismar suçlamalarından önce film hayata geçirilmişti. Ayrıca oyuncu açıklamasının devamında şu sözleri sarf etmişti: "Umarım insanlar zihinlerini açık tutar ve tepkilerini ölçerek sorumlu davranırlar. İnsanlar kendileri için konuşabilir. Bu kontrol edebileceğim bir şey değil." Berlinale'de eleştirmenlerin söylediklerine göre Light of My Life'ta Leave No Trace ve The Road filmlerine benzer bir atmosferee sahip olacağız. Film bilindiği üzere son derece olumlu eleştiriler almayı başardı.

    Light of My Life'ın Amerika'da 9 Ağustos tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top