Hesabım
    "Kill Bill" Aslında Tek Filmmiş!

    Quentin Tarantino yıllar sonra Kill Bill ile ilgili açıklama yaptı.

    Şimdilerde Once Upon A Time In Hollywood ve Star Trek ile gündemdeki yerini koruyan Quentin Tarantino, yıllar önce çekmiş olduğu Uma Thurman başrollü "Kill Bill" hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, Kill Bill'in aslında tek film olduğundan bahsetti.

    Rezervuar KöpekleriZincirsizUcuz RomanThe Hateful EightFrom Dusk Till DawnSoysuzlar Çetesi, Jackie Brown gibi yapımların ödüllü usta yönetmeni Quentin Tarantino, 2003 yılında ilk filmi, 2004 yılında da ikinci filmi vizyona giren Kill Bill hakkında açıklama yaptı. Cinemablend'e konuşan usta yönetmen Kill Bill filmlerinin aslında neden bir film olduğunu şu sözlerle anlattı: "Teknik olarak iki film şeklinde gösterime soktuk. İki filmde de birer açılış ve kapanış sahnesi bulunuyor. Ama filmi tek film olarak yaptığımdan ve yazdığımdan beri, Kill Bill tek film." Tarantino Kill Bill'i iki film olarak vizyona sokmanın avantajlı olduğunu itiraf ederek şu sözleri sarf etti: "Bu şekilde gerçekten iyi işliyor. Gerçeklere bakarsak, bence Kill Bill dört saatlik bir film olarak bu kadar popüler olmazdı. Bunu bana söyleyen biri vardı. Duymamazlıktan gelemeyeceğiniz önemli bir andı. 'Quentin olay şu. Amcam bu filmi çok sevebilir. Ama dört saatte sevmeyebilir.'"

    Tarantino'nun verdiği bu bilginin yanı sıra geçtiğimiz günlerde yönetmen olası bir üçüncü filmle ilgili tüyolar vermişti. Eğer ki bir filminin devamını çekmek isteseydi bunun Kill Bill olabileceğini ifade eden Tarantino, şu sözleri sarf etmişti: "Bununla ilgili biraz ileri gittim. Filmle ilgili geçtiğimiz hafta konuştuk. Filmlerimden biri devam edecek olsaydı, bu üçüncü Kill Bill filmi olurdu." Ancak bilindiği üzere Tarantino, onuncu filmi olmasını planladığı Star Trek'ten sonra emekli olacak ve artık film çekmek yerine sinema ve tiyatro kitapları yazacak. Yönetmen şimdilerde ise Once Upon A Time In Hollywood filminin hazırlıklarıyla ilgileniyor. Film, yurt dışında yarın itibariyle izleyici karşısına çıkacak. Ancak ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top