Hesabım
    "Thor: Love And Thunder" ve "Shang-Chi" Çekim Lokasyonu Belli Oldu

    Thor 4 ve Shang-Chi aynı yerde çekilecek.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinin filmlerinden olan Thor: Love and Thunder ve Asyalı süper kahramanı odağına alacak olan Shang-Chi'nin çekim lokasyonları belli oldu. Yeni bir dönemin habercisi olan bu iki film, Avusturalya'nın Sidney kendinde çekilecek.

    Avusturalya hükümeti ve Yeni Güney Galler devleti tarafından milyonlarca dolarlık destek alacak olan Disney yapımı Marvel Sinematik Evreni'nin Thor: Love and Thunder ve Shang-Chi filmleri'nin Sidney'de çekileceği resmi olarak açıklandı. Açıklama Yeni Güney Galler Sanat Bakanı tarafından yapıldı. Bilindiği üzere Taika Waititi yönetmenliğindeki diğer Thor: Ragnarok filmi de Avusturalya'nın Gold Coast bölgesinde çekilmişti. Çekimler Disney'in kontrolü altında bulunan 20th Century Fox stüdyolarında yapılacak. Öncelikle "Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings" isimli  Simu Liu başrollü filmin çekimleri yapılacak. Thor: Love and Thunder'ın prodüksiyonuna ise 2020'nin Mart ayında başlanacağı, çekimlerinin ise 2020'nin Ağustos'unda yapılacağı söylenenler arasında yer alıyor.

    Bilindiği üzere San Diego Comic-Con etkinliğinde Marvel'ın dördüncü evresinde yer alacak olan tüm filmler açıklanmıştı. Thor: Love and Thunder filminin ise başrolünün Natalie Portman olacağı duyurulmuştu. Ayrıca Thor 4 filmin yine Chris Hemsworth ve Tessa Thompson yer alacak. Avengers: Endgame filminde Thor, Asgard halkını Valkyrie'ye bırakmış ve Guardians of The Galaxy ekibiyle birlikte uzayda başka maceralara yelken açmıştı. Bunun yanı sıra Mahershala Ali başrollü bir Blade filminin geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Diğer bir dikkat çekici proje ise Fantastic Four oldu. Fantastic Four'un hakları 20th Century Fox'un elindeydi ve Kevin Feige'in söylediği üzere haklar Marvel'a geçti. Ancak Deadpool ya da X-Men filmleri konusunda herhangi bir geçiş yapılmadı. Bu durum Deadpool hayranlarını hayal kırıklığına uğratmış oldu. Disney+ platformunda ise Marvel ait olan Loki, Hawkeye, WandaVision, Falcon and The Winter Soldier, What / If gibi diziler bulunuyor. Filmler arasında ise Thor 4 ve Shang-Chi'nin yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessThe EternalsBlack Widow gibi filmler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top