Hesabım
    Tom Hardy, Yanlışlıkla "Venom 2"nun Yönetmenini Doğruladı

    Tom Hardy, sosyal medya paylaşımıyla ortalığı karıştırdı.

    Venom filminin başrol oyuncusu başarılı isim Tom Hardy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Venom 2'nun yönetmeninin kim olduğunu doğruladı. Ancak Hardy bunun ardından hemen paylaşımını silmek zorunda kaldı. Paylaşımında Andy Serkis'in fotoğrafı yer alıyordu.

    Gişede başarı kazanan Tom Hardy başrollü Venom filminin devamının çekileceği resmi olarak duyurulmuştu. Spider-Man çizgi romanlarından ve Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Eddie Brock karakterinin solo filminin devamı için yönetmen arayışları da bir süredir devam ediyordu. İlk filmin yönetmenliğini Ruben Fleischer üstlenmişti, ancak yönetmen arayışına geçilmesinden sonra Fleischer'in bir kez daha aynı konumda bulunmayacağı resmiyet kazanmış oldu. Yönetmenlik için düşünülen isimler arasında  Orman Çocuğu ve Breathe'in başarılı yönetmeni Andy Serkis, eleştirmenlerin beğenisini toplayan Bumblebee'de imzası bulunan Travis Knight ve Maymunlar Cehennemi serisinin yanı sıra İstila Altında'ya imza atmış olan Rupert Wyatt ve Kabuktaki Hayalet'in yönetmeni Rupert Sanders bulunuyordu. Ancak Tom Hardy'nin yaptığı paylaşımla bu isimlerden ikisi temelli olarak elendiği görülüyor. Hardy, Instagram üzerinden bir paylaşım yaptı ve ardından bu paylaşımı silmek zorunda kaldı. Paylaşımında hiçbir açıklama bulunmasa da, Andy Serkis'in fotoğrafı yer alıyordu. Henüz resmi olarak paylaşılan bir bilgi bulunmasa da, Tom Hardy'nin bu paylaşımına göre Serkis'in yönetmen olma ihtimali yüksek gibi görünüyor.

    Başrolünde Tom Hardy'nin yer aldığı ve oyuncu kadrosunda Michelle Williams, Riz Ahmed, Reid ScottJenny Slate gibi isimlerin yer aldığı 2018 yapımı Venom, eleştirmenler tarafından beğenilmese de gişede büyük bir başarıya imza atarak herkesi şaşırtmıştı. Filmin konusu ise şöyleydi: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

    Venom 2'nun izleyicileriyle 2 Ekim 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top