Hesabım
    Andy Serkis'in, "Venom 2" Planları Neler?

    Venom 2'nun yönetmeni Andy Serkis, neyin peşinde?

    Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom'un devam filmi Venom 2'nun yönetmeninin kim olacağı geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. Bu isim ise başarılı oyuncu ve yönetmen Andy Serkis olmuştu. Serkis, katıldığı Television Critics Association basın turu sırasında Venom 2 hakkında sorulan soruları yanıtladı.

    Orman Çocuğu ve Breathe filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle beğenileri toplayan ve Lord of The Rings, Avengers serisi, Maymunlar Cehennemi serisi, Star Wars'un son üçlemesinde bulunan The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinde rol alan Andy Serkis, Venom 2 filminin yönetmen koltuğuna oturacak. Yönetmen, bir basın turu sırasında IGN'in sorularını cevaplayarak Venom 2 planları hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu harika bir franchise ve yönetmenlik teklifi geldiği için onurluyum. Çok modern bir hikaye gibi hissettiriyor ve bence, umut ediyorum ki Venom 2, sinemanın olağanüstü bir parçası olacak. Şu anda size herhangi bir düşünce söyleyemem. Başlangıç aşamasındayım, ama görsel olarak kesinlikle görmek istediğim ve karakterleri nasıl başka bir boyuta götürebileceğimiz ile ilgili belirli düşüncelerim var. Tom'u yıllardır tanıyorum. Bir aktör ve yapımcı olarak ona hayranım. Ve yıllardır birlikte çalışmak istiyorduk."

    Venom 2'da bir kez daha Eddie Brock olarak Tom Hardy'yi, Anne Weying olarak ise Michelle Williams'ı göreceğiz. Ancak filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan diğer isimler henüz belli değil. Bilindiği üzere Ruben Fleischer yönetmenliğindeki Venom'un ilk filmi gişede büyük bir başarının sahibi olmuştu. Ancak eleştirmenler ve izleyiciler tarafından pek de beğenilememişti. Bu nedenle yönetmende değişikliğe gidildi. İlk filmin konusu ise şöyleydi: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

    Venom 2'nun vizyon tarihi 2 Ekim 2020 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top