Hesabım
    Brie Larson, Thor'un Çekici İle Yine Hava Attı!

    Brie Larson'a Natalie Portman'dan yanıt gecikmedi!

    Marvel Sinematik Evreni'nin en yeni üyelerinden olan Captain Marvel'a hayat veren Brie Larson, yaptığı paylaşımla 2 milyona yakın beğeni aldı. Sosyal medya paylaşımında Larson, Thor'un çekicini kaldırdığı bir görsele yer verdi. Buna yeni kahraman Natalie Portman'dan yanıt gecikmedi.

    2019 yılı içerisinde yeni kadın kahramanımız Carol Danvers'ı Captain Marvel filminde izleme şansı yakalamıştık. Bunun ardından Avengers: Endgame'de yer almıştı. Ancak filmin asıl Avengers ekibi ile ilgili olduğu gerekçesiyle Captain Marvel'a çok az yer verilmişti. Az yer verilmesine rağmen önemli bir kahraman olduğunu da kanıtlamıştı. Endgame'de Captain Marvel'ın Thanos'a karşı zorlanmadan karşı koyabilecek bir kahraman olduğunu görmüştük. Şimdi ise Brie Larson bu güce bir kez daha gönderme yaparak Thor'un çekicini kaldırdığı bir görsel paylaştı. Bu paylaşıma Natalie Portman'dan da yanıt geldi. Portman yanıtında, çekicin kendisine ait olduğunu vurguladı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Not to be whatever, but....told you I could lift it 😇

    Brie (@brielarson)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bilindiği üzere Taika Waititi'nin imzasını taşıyacak olan Thor: Love and Thunder filminden itibaren esas kahraman Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster olacak. Chris Hemsworth'ün de filmde yer alacağı biliniyor, ancak onun Guardians of The Galaxy ekibine katıldığı söylenenler arasında bulunuyor. Thor, dünyaya taşınan Asgard halkının da yöneticisi olmayı reddetmiş ve Odin'in yerine geçmek istemeyip koltuğunu Valkyrie'ye bırakmıştı. Diğer yandan Thanos tarafından öldürülen Loki'nin, artık diğer kahramanlarla aynı zamanda yer almayacağı ve dizi ile birlikte alternatif bir evrende yaşayacağı düşünülüyor. Çünkü son olarak Loki, alternatif bir zaman diliminin geçmişinde sonsuzluk taşlarından biri alarak ortadan kaybolmuştu.

    Captain Marvel 2'nun ise hayata geçirileceği biliniyor. Ancak bunun için kesin bir zaman belirlenmedi. Vizyon tarihi belli olan Marvel filmleri arasında 5 Kasım 2021 ile Thor: Love and Thunder; 7 Mayıs 2021 tarihiyle Doctor Strange: In The Multiverse of Madness;  6 Kasım 2020 tarihiyle Eternals; 12 Şubat 2021 tarihiyle Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings; 1 Mayıs 2020 tarihiyle Black Widow bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top