Hesabım
    Kirsten Dunst, Brad Pitt İle Öpüşmesini Hala İğrenç Buluyor!

    Kirsten Dunst, yıllar sonra Interview With the Vampire hakkında konuştu.

    Orijinal adıyla Interview With The Vampire filmi ile ilgili yıllar sonra bir konu gündeme geldi. Başrolünde Tom Cruise, Brad Pitt ve Kirsten Dunst'ın yer aldığı Vampirle Görüşme hakkında Kirsten Dunst konuştu. Gotik korku filmiyle ilgili gündeme gelen konu ise Dunst ve Pitt'in öpüşme sahnesi oldu.

    Örümcek-Adam serisi, Melancholia, Marie Antoinette, The Virgin Suicides, The Beguiled, Fargo gibi yapımların yıldız ismi Kirsten Dunst, çocukluğunda rol aldığı Interview With A Vampire hakkında yıllar sonra konuştu. Dunst, filmde salgın nedeniyle ölmek üzere olan küçük bir kız çocuğunu canlandırıyordu. Claudia, Louis tarafından ölmesine yakın bir zamanda vampire dönüştürülmüştü. Ancak bir de filmde Claudia ve Louis'in öpüşme sahnesi vardı. O dönemde Dunst 11 yaşındayken, Pitt 30 yaşındaydı. Şimdilerde 37 yaşında olan güzel oyuncu, o öpüşme sahnesi hakkında şu sözleri sarf etti: "İğrençti. Bu söylediğimin yanındayım. Eğer 11 yaşımdayken bunun harika olduğunu düşünseydim, olay çok daha tuhaf hale gelirdi. Siz de bende bir sorun olduğunu düşünürdünüz. Bana karşı çok iyilerdi. Bu film daha önce deneyimlediğim hiçbir şeye benzemiyor - çektiğimiz yer nedeniyle belki Marie Antoinette olabilir.- Artık böyle filmler yapmıyorlar."

    Kirsten Dunst'ın açıklama yaptığı Interview With A Vampire filminin konusu ise şöyleydi: Korku edebiyatının önemli isimlerinden Anne Rice’ın romanından uyarlanan film, karizmatik vampir Lestat ve onun tarafından ısırılarak vampir olan soylu Louis’in maceralarını konu alıyor. Vampirliğe alışamayan Louis, açlığını gidermek için insan öldürememektedir. Bu durumu çözebilmek için Lestat, küçük bir kızı da vampir yapar.

    Dunst, son zamanlarda On Becoming A God In Central Florida dizisiyle gündemde bulunuyor. Bilindiği üzere işçilik yapan ve geçim sıkıntısı yaşayan bir kadının hikayesini anlatan dizi, Amerika'da 25 Ağustos tarihinde yayınlanmaya başlayacak. Bu projenin dışında oyuncunun gelecek bir projesi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top