Hesabım
    "3 From Hell"den Gelen Posterde Psikopat Aile Geri Dönüyor!

    "3 From Hell" filminden yeni bir poster geldi.

    Bol kanlı korku filmi 3 From Hell'den yeni bir poster geldi. Filmden gelen posterde sadist ruhlu seri katil Firefly ailesini görüyoruz. Müzisyenlikten yönetmenliğe geçiş yapan Rob Zombie'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği film, bir önceki film olan bol kanlı korku filmi Vahşet Çetesi'nin bittiği yerden devam edecek.

    Bir önceki filmin bittiği yerden devam eden "3 From Hell"de Otis, Baby ve Spaulding mermi yağmurundan kurtulmayı başarıyorlar. Ancak hayatta kalmalarının bedeli olarak hapse atılıyorlar. Elbette ki demir parmaklıklar seri katilleri durduramıyor ve kaçmanın bir yolunu buluyorlar. Richard Brake‘in canlandırdığı Foxy ile ortaklık kuran üçlü bir kez daha dehşet saçmaya başlıyor.

    Zombie'nin ilk yönetmenlik denemesi olan House of 1000 Corpses'ı 3. devam halkasına ulaştıran "3 From Hell" filminde, başrolleri bir önceki filmde olduğu gibi acımasız Vera-Ellen “Baby” Firefly'a hayat veren, Zombie'nin eşi Sheri Moon Zombie ve ilk filmin baş karakterlerinden Otis Driftwood'u canlandıran Bill Moseley üstleniyor. Rollerine geri dönen Sheri Moon Zombie, Bill Moseley ve Sid Haig'e ek olarak filmin zengin kadrosunda Warden Virgil Dallas Harper'a hayat veren Jeff Daniel Phillips'e ek olarak Danny TrejoClint Howard, Richard Brake, Dee Wallace ve Austin StokerPancho MolerEmilio RiveraDaniel RoebuckDavid UrySean WhalenBill Oberst Jr.Richard Riehle ve Dot-Marie Jones da yer alıyor.

    "3 From Hell" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor. Ancak yurt dışında 31 Ekim 2019 tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top