Hesabım
    "Infinite" Filminin Kadrosuna Dylan O’Brien da Katıldı

    Dylan O’Brien "Infinite" filminde Mark Wahlberg ile birlikte yer alacak.

    Bilim kurgu-gerilim Infinite filminin kadrosuna yakışıklı oyuncu Dylan O’Brien da katıldı. Babalar SavaşıyorTransformersAyı Teddy serilerinden tanıdığımız Mark Wahlberg'ün başrolünü üstleneceği film, Deepwater Horizon: Büyük Felaket'te birlikte boy göstermiş olan Wahlberg ile Teen WolfLabirent serisinden tanıdığımız O'Brien'ı yeniden bir araya getirecek.

     Yazar D. Eric Maikranz’ın 2009 tarihli “The Reincarnationist Papers” isimli romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda “Training Day”, “Shooter”, “Olympus Has Fallen” ve “The Magnificent Seven” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “The Equalizer 2” ile karşımıza çıkan Amerikalı yönetmen Antoine Fuqua oturuyor.

    Filmin konusu; Evan Michaels çok gerçekçi rüyalardan müzdarip bir adamdır. Geçmişteki iki yaşantısından anılarını rüyalarında gören Evan, günün birinde Cognomina isimli gizli bir örgütü keşfeder. Cognomina örgütü yüzyıllardır varlığını sürdüren çok gizli bir örgüttür ve yıllar boyunca reenkarne olarak dünyaya gelen kadın ve erkeklerden oluşmaktadır. Bu örgütün üyeleri zamanın değişimleri konusunda ajan olarak çalışmaktadır. Fakat çok güçlü bir düşman zamanın hassas dengelerini tehdit etmektedir. Dünyanın kaderini değiştirecek isim ise sayılamayacak kadar fazla hayat yaşayan ancak bunların birer rüya olduğunu zannettiği için şizofrenik hale gelen bir adam olacaktır...

    Kadrosunda ayrıca; Sophie Cookson (Kingsman: Gizli Servis), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Sarışın Bomba, Alpha), ve Kae Alexander'ın (Ready Player One, Deep State) yer aldığı filmin yapımcılığını Transformers filmlerinin yapımcılarından Lorenzo di Bonaventura'nın yanı sıra Bellevue Prodüksiyon'dan Mark Vahradian ve John Zaozirny üstlenecek. Filmin senaryosunda ise "The Uprising", "Trenches" ve Splinter filmlerinin senaryosunu kaleme alan Ian Shorr ve Mr. BanksKör Nokta, The Rookie, Pamuk Prenses ve AvcıThe Founder'dan tanıdığımız John Lee Hancock ikilisinin imzası bulunuyor.

    Filmin 7 Ağustos 2020 yılında vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top