Hesabım
    Kyle Richards, Halloween Kills İçin Dönüyor!

    Halloween Kills'in oyuncu kadrosuna bir isim eklendi.

    Orijinal Halloween filminde Lindsey Wallace'a hayat veren güzel oyuncu Kyle Richards'ın serinin devam halkası olan Halloween Kills'in oyuncu kadrosuna katıldığı resmi olarak duyuruldu. İlk filmde henüz bir çocuk olan Richards, aynı rol ile karşımıza çıkacak.

    Blumhouse'un başarılı serilerinden biri olan Halloween, 2018 yılında yeni filmiyle izleyicilerinin beğenisine sunulmuştu. Filmin oyuncuları arasında Haluk Bilginer'in de yer aldığı Halloween'in ardından, Halloween Kills isimli bir devam halkasının hayata geçirileceği duyurulmuştu. Şimdi ise bu filmin oyuncu kadrosuna bir isim eklendi. Bu isim ise ER, Down To Earth, Little House on the Prairie, The Car, The Watcher In The Woods gibi yapımlardan tanıdığımız Kyle Richards oldu. Richards, 1978 yapımı Halloween'de Lindsey Wallace karakterine hayat vermişti. Lindsey, Laurie'nin bakıcılığını yaptığı çocuklardan biriydi. Karakter aynı zamanda Rob Zombie'nin 2007 yapımı uyarlamasında da yer almıştı. Laurie'nin bakıcısı olduğu bir diğer çocuk olan Tommy Doyle'u canlandıran Anthony Michael Hall'un da filmde yer alacağı duyuruldu. Bilindiği üzere Tommy karakterinin yetişkin halini daha önce Paul Rudd canlandırmıştı. Ancak oyuncu fazlasıyla yoğun olduğu için, orijinal filmdeki isme yer verilmesinde karar kılındı.

    Halloween'in devam filmlerinden Halloween Kill'in çekilmesinin ardından, seri Halloween Ends filmiyle sonlandırılacak. Halloween Kills filmi için bir kez daha Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Nick CastleAndi Matichak gibi isimler karşımıza çıkacak. Ayrıca David Gordon Green de filmin yönetmen koltuğuna oturmayı sürdürecek. Halloween Kills'in konusu henüz açıklanmasa da yönetmenin elinde bir senaryonun olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Dünya çapında 250 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden ve böylece korkunun bir türü olan slasher filmleri kategorisinde en yüksek gişe hasılatını yapan film ünvanına kavuşan Halloween, 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Halloween filminin karakterleri John Carpenter ve Debra Hill tarafından yaratıldı. İki isim de orijinal filme imzalarını atmışlardı. Ayrıca Carpenter, yapımcı olarak da seride yer almaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top