Hesabım
    Cara Delevingne: "Modellik, Oyunculuk Kariyerimi Mahvetti"

    Cara Delevingne'den oyunculuk kariyeri ile ilgili açıklama geldi.

    Orlando Bloom ile başrolünü paylaştığı "Carnival Row" dizisiyle gündeme gelen yetenekli model ve oyuncu Cara Delevingne, kariyeri hakkında isyan etti. Güzel oyuncunun söylediklerine göre model kariyeri, oyunculuğuna oldukça kötü etki ediyor.

    Anna Karenina ile oyunculuk kariyerine başlayan ve Valerian and the City of a Thousand Planets, Paper TownsSuicide Squad gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Cara Delevingne, isyan bayrağı çekti. Oyuncu, yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti: "İlk filmim olan ve repliğimin dahi olmadığı Anna Karenina'yı çekerken, ne zaman ekranda olsam yönetmen gelip 'Yine modellik yapıyorsun, güzel görünmeye çalışma' diyordu. Ben ekranda yer alacak 60 ekstra insandan biriydim. 'Ne demeye çalışıyorsun?' dedim. 'Anı yakalamıyorsun, yalnızca seksi görünmeye çalışıyorsun' demişti." Oyuncu, hiçbir zaman kameranın odak noktası olmaya çalışmadığını sözlerine ekledi ve şu şekilde devam etti: "Hiçbir zaman bunu yaptığımı düşünmedim. Modellik, sürekli olarak kameranın nerede olduğunu fark etmenize neden oluyor. Ama oyunculuk yaparken kameranın yerini unutmanız gerek."

    Orlando Bloom ile birlikte Cara Delevingne'in başrolünü üstlendiği "Carnival Row", gelecekte geçiyor. Rycroft Philostrate isimli dedektif, peri kadınlardan birinin vahşice öldürülmesi ile birlikte cinayeti araştırmaya gönderilir. Araştırması sırasında da peri halkının sakinlerinden biri olan genç Vignette Stonemoss ile duygusal bir yakınlaşma yaşar. İkili cinayetin ardındaki caniyi bulmak için birlikte çalışmaya başlar. İnternet dizisi Carnival Row'un başrolünü üstlenen Cara Delevigne, bunun yanı sıra Life In A Year ve Punk isimli iki filmde daha yer alacak. Oyuncu yeni The Suicide Squad'a Enchantress rolü için geri dönmeyecek. Carnival Row ise Amazon Prime üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top