Hesabım
    Rami Malek "No Time To Die"da Şaşırtıcı Bir Şekilde Karşımıza Çıkacak!

    Rami Malek'in Bond 25'daki rolüyle ilgili ipuçları...

    Bohemian Rhapsody'nin Akademi ödüllü oyuncusu Rami Malek, bilindiği üzere "No Time To Die"da rol alacak. Ancak Malek'in canlandıracağı karakter hakkında pek bir ipucu bulunmuyordu. Şimdi ise rol arkadaşı Andrew Scott, Malek'in rolü hakkında konuştu.

    James Bond serisinde C karakterine hayat veren ve Sherlock dizisinin efsanevi Moriarty'si Andrew Scott, yeni Bond filmi "No Time To Die" hakkında Digital Spy'a konuştu. Oyuncu özellikle Rami Malek'in rolü hakkında detay verdi. Scott şu sözleri sarf etti: "Beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkacak. Güvende olmadığınız zaman çıkıp gelen kötü adam fikri bu bence. Onu yalnızca bir kötü adam yapamazsınız. Kendi kötü adam deneyimlerimden yola çıkarsak, farklı bir şey yapma konusuyla oldukça ilgiliydim. Biraz risk almanız gerekiyor. Bu nedenle Javier Bardem'in harika bir Bond kötüsü olduğunu düşünüyorum. Çünkü o çok sıradışı ve şaşırtıcıydı. Daha önce gördükleriniz gibi değildi." Daha önce edinilen bilgilere göre Rami Malek'in karakterinin dini temelli olmayan bir terörist olacağı belirtilmişti.

    Cary Joji Fukunaga yönetmenliğindeki No Time To Die, son kez Daniel Craig'in liderliğindeki Bond filmi olacak. Bundan sonrası için herhangi bir öngörü yapılamıyor. Adaylar arasında Olivia Colman, Richard Madden, Idris Elba gibi isimler yer alıyor. Ancak gerçekten bu oyuncularla görüşme yapılıp yapılmayacağı bilinmiyor. No Time To Die'da yer alacak diğer oyuncular arasında Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey WrightLashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Merakla beklenen yeni James Bond filmi ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 3 Nisan 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top