Hesabım
    Shia LaBeouf, "Honey Boy"u Şeytan Çıkarma Olarak Kullanmış!

    Shia LeBaouf ve Honey Boy ekibi, Toronto'da konuştu.

    Başarılı oyuncu Shia LaBeouf'un kendi çocukluğunu anlatan Honey Boy, Toronto Film Festivali'nde gösterime sunuldu. Bunun ardından LaBeouf ve yönetmen Alma Har'el'in de dahil olduğu ekip, bir röportaj aracılığıyla filmi konuştu. Shia LaBeouf'un söylediklerine göre, Honey Boy kendisi için bir şeytan çıkarma ayini...

    Biyografik dram türündeki Honey Boy, bir çocuğun babasıyla ilişkisini konu ediniyor. Bu çocuk aslında Shia LaBeouf'un çocukluğu oluyor. Bir çocuk aktörün fırtınalı çocukluk dönemini konu edinen filmde Otis, akli dengesi yerinde olmayan babasıyla büyük bir mücadele veriyordu. Otis'in babası James, bağımlı olması nedeniyle rehabilitasyon merkezine yatmış ve tedavi olarak geri çıkmıştır. Artık Otis ve babası korkunç bir otel odasında yaşamlarını sürdürüyordur. James sürekli olarak oğlunu tehdit ederek motive olmasını sağlıyordur. Otis büyür ve artık yalnızca babasından geriye kalan sorunlarla değil, kendi mental sorunlarıyla da başa çıkmak zorundadır. Filmde Shia LaBeouf, kendi babasına hayat veriyor. 1998 yılında Labeouf, The Christmas Path isimli filmi çekerken, yaşadıklarını izleyicilere iletmek amacıyla senaryoyu kaleme aldı.

    LaBeouf film hakkında şu sözleri sarf ediyor: "Sadece Alma'ya yazıya döktüğüm bazı şeyler gönderdim. Ruhumun tavan arasındaki bazı şeyleri ve geçmişimi çözebilmek için elimde yalnızca el feneri vardı. O da 'Bu bir film!' dedi." LaBeouf ayrıca filmin terapi amaçlı olduğunu ifade ederek şeytan çıkarma ayinine benzediğini söyledi: "Tüm profesyonel ekibim bu işin içinde değildi. Benim bu işi yapmamı istemediler. Ama sonuçta kaybedecek bir şeyim yoktu. Hayatımın çılgın bir noktasındaydım." Yönetmen Alma Har'el ise sözlere şöyle katıldı: "Gerçekten bu filmi alkolik ebeveynlerin çocukları için yaptım. Hepsi benim kardeşim gibiler ve filmi paylaştığım zaman tüm dünyada birilerinin şu anda baba sorunlarıyla uğraştığını farkettim. Yani bundan biraz daha büyük bir iş halini aldı." LaBeouf babasının şimdiki haliyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Çok mutlu bir adam. Onunla buraya gelirken arabada konuştum. Şimdilerde tatlı bir yaşlı adam oldu."

    Honey Boy'un oyuncu kadrosunda  Noah JupeLucas Hedges, FKA Twigs, Natasha LyonByron BowersMaika Monroe gibi isimler yer alıyor. Toronto'da 10 Eylül tarihinde gösterime sunulan Honey Boy, 8 Kasım tarihinde yurt dışında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top