Hesabım
    Jessica Rothe "All My Life"ın Kadrosuna Katıldı!

    "All My Life" filminin başrolünü Jessica Rothe üstlenecek.

    Jessica Rothe, Universal Pictures'ın "All My Life" filminde başrolü üstlenmeye hazırlanıyor. Ölüm Günün Kutlu Olsun filmi ile ünlenen ve devam filmi ile ününü pekiştirmeye hazırlanan güzel oyuncu, Jenn Carter ve kocası Solomon Chau'nun gerçek hikayesinden esinlenen filmin başrolünde yer alacak.

    My Friend Dahmer'ın yönetmenliğini üstlenen Marc Meyers tarafından yönetilen ve Todd Rosenberg’in, en iyi filme çekilmemiş senaryoların bulunduğu Black List'te yer alan senaryosunu temel alan film, düğünlerini planlarken yıkıcı haberler karşısında sarsılan, genç bir çifti temel alıyor. Rothe filmde Carter'dan ilham alınarak yaratılmış olan müstakbel gelin karakterini canlandıracak.

    Todd Garner ve Sean Robins, Broken Road Productions firmaları aracılığıyla filmin yapımını üstlenecekler. Universal’ın Üretim Sorumlusu Sara Scott ve Geliştirme Direktörü Lexi Barta, projeyi stüdyo adına denetleyecek.

    Yakın zamanda Golden Globe ve Emmy adayı Gillian Flynn tarafından yazılmış, aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Utopia’nın kadrosuna katılan güzel oyuncunun tek projesi de bu değil. Rothe ayrıca şu anda senarist ve oyuncu Sharon Horgan ile senaryosunu geliştirdiği, HBO Max yapımı bir komedi dizisi olan "Delilah"ta yapımcı olarak ve başrolde oynuyor. Ayrıca Rothe, bağımsız yapım "Body Brokers"da da yardımcı bir rolde seyirci karşısına çıkacak.

    Rothe ayrıca şu anda Sharon Horgan (Horgan ve Aisling Bea tarafından yazılmıştır) ile geliştirdiği bir perdeye dayanarak HBO Max için bir komedi pilotu olan Delilah'ta yapımcı ve başrolde oynuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top