Hesabım
    Hayley Atwell Önümüzdeki 2 "Mission: Impossible" Filminde Kadın Başrol!

    Hayley Atwell "Mission: Impossible" serisinin yeni kadın başrolü!

    Marvel Sinematik Evreni'nde Kaptan Amerika'nın büyük aşkı Peggy Carter'a hayat veren güzel oyuncu Hayley AtwellMission:Impossible serisinin önümüzdeki iki filminde kadın başrol olacağını açıkladı. Mission:Impossible 7'ın kadrosuna katıldığı geçtiğimiz günlerde açıklanan güzel oyuncu, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

    Atwell, sosyal medyada iki filmde de olacağını doğruladı. Dahası, rolünü “kadın başrol” olarak nitelendiriyor. Bu, son iki filmin kadın başrolü olan Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) hakkında bazı sorular ortaya koyuyor. Filmin ortasında öldürülecek mi, yoksa Ilsa bu sefer daha çok destekleyici bir karakter mi?

    Seriden Mission: Impossible Yansımalar ve Mission Impossible 5 filmlerinin yönetmen koltuğunda oturan block buster filmlerin usta yönetmeni Christopher McQuarrie'yle Paramount arasında yeniden anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre McQuarrie, Mission Impossible serisinin iki devam halkasını daha yönetecek. Mission Impossible filmlerinin başrol oyuncusu Tom Cruise ile uzun zamandır birlikte çalışan yönetmen Christopher McQuirrie, Mission Impossible'ın beşinci ve altıncı filmleri dışında 2012 yapımı aksiyon türündeki Jack Reacher, bilim kurgu türündeki Yarının Sınırında, fantastik türdeki Mumya gibi filmlerde Cruise ile birlikte çalışmıştı. Ayrıca McQuirrie, yine Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 1986 yapımı Top Gun'ın devam filmi olan Top Gun: Maverick'te de senarist koltuğuna oturuyor.

    Mission Impossible'ın yeni çekilecek devam halkaları için Tom Cruise'un dışında serinin diğer filmlerinde de izlediğimiz Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, altıncı film ile dördüncü kez Benji Dunn olarak izlediğimiz başarılı oyuncu Simon Pegg ve serinin Ilsa Faust'u olarak izlediğimiz güzel oyuncu Rebecca Ferguson da geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top