Hesabım
    Jeff Goldblum, Laura Dern ve Sam Neill, Yeni Jurassic World Filminde!

    Jurassic World'ün devam filminden detaylar...

    Yeni nesil Jurassic filmlerinin devam filmi Jurassic World 3 oyuncu kadrosuna tanıdık yüzler eklendi. Jurassic Park filmlerinden tanıdığımız dönemin yıldız oyuncuları Jeff GoldblumLaura Dern ve Sam Neill, Jurassic World devam filminde yer alacak.

    2021 yılında izleyicileriyle buluşması planlanan Jurassic World 3'den yeni detaylar geldi. Filmin oyuncu kadrosuna, orijinal seride Malcolm olarak karşımıza çıkan Jeff Goldblum; Ellie olarak tanıdığımız Laura Dern ve Grant'e hayat veren Sam Neill katıldı. Orijinal filmler Steven Spielberg'ün imzasını taşıyordu. Yeni filmlerin yönetmenliğini ise Safe Not Guaranteed'dan tanıdığımız ve Star Wars: The Rise of Skywalker'ın senaryosunda da imzası bulunan Colin Trevorrow üstleniyor. Deadline'ın haberine göre, üç oyuncu da eski rolleriyle filmde yer alacak.

    Yeni nesil Jurassic serisi Jurassic World, Guardians of The Galaxy serisinin yıldızı Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard başrolünde 2015 yılında başlatılmıştı. İkinci filmi Fallen Kingdom ise 2018 yılında izleyicileriyle buluştu. Geçtiğimiz haftalarda Jurassic World'den bir kısa film yayınlandı. Söylendiğine göre, filmin sonunda gösterilenler Jurassic World 3'yi şekillendiriyor ve film hakkında ipuçları veriyor. Battle at The Big Rock adını alan kısa filmde bir ailenin karavanlarında yemek yediğini görüyoruz. Ardından camlarından dizonorlar geçiş yapıyor. Allosaurus'un ortaya çıkmasıyla birlikte ise bir kavga başlıyor. Filmin ilerleyen kısımlarında ise Allosaurus'un aileyi yemeye çalıştığını görüyoruz.

    Jurassic World 3, ülkemizdeki izleyicileriyle 11 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top