Hesabım
    Zack Snyder, "Army of The Dead"den Yeni Detaylar Açıkladı!

    Army of The Dead ne zaman vizyona girecek?

    DC filmlerinin başarılı ve tartışmalı yönetmeni Zack Snyder'ın yeni film projesi Army of The Dead hakkında yeni detaylar geldi. Watchmen gibi önemli filmlere imza atan yönetmen, Army of The Dead'in vizyon tarihi konusunda onay verdi ve film hakkında yaptığı açıklamayla başka bilgiler paylaştı.

    Zombi kıyameti temalı olan ve merakla beklenen Army of The Dead filminden yeni detayları yönetmen Zack Snyder paylaştı. Netflix'te gösterime sunulacak olan Army of The Dead hakkında Snyder şu sözleri sarf etti: "Film, Las Vegas'ta geçiyor. Zombi salgını Vegas'ı vuruyor ve virüsün şehre taşınma olasılığı var. Taşınmaması için konteynırlardan oluşan bir duvar örüyorlar. Sonra şehir teslim oluyor. 6 yıl sonra, bir kumarhane sahibi parasını bıraktığı kumarhane kasasından geri alabilmek için zombilere karşı savaşan askerleri işe alıyor." Son derece yüksek prodüksiyonlu olan Army of The Dead'e 70 ile 90 milyon dolar arasında bütçe ayrıldığı biliniyor. Snyder, bu film üzerinde 2007 yılından beri çalışıyor. Orijinalinde Army of The Dead, Warner Bros bünyesinde geliştiriliyordu, ancak aksaklıklar nedeniyle Netflix'e geçiş yapıldı.

    300 Spartalı”, “Watchmen” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” ve yine bir zombi filmi olan Dawn of The Dead gibi yapımların usta yönetmeni Snyder'ın yönetmen koltuğuna oturduğu zombi kıyameti filmi Army of The Dead'in senaryosu Joby Harold, Shay Hatten ve Zack Snyder ortaklığında kaleme alındı. Filmin oyuncu kadrosunda “Galaksinin Koruyucuları”, “Spectre” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerle tanınan Dave Bautista;  Sweetbitter” dizisinden Ella PurnellGarret DillahuntChris D'EliaAna de la RegueraTheo Rossi ve Hiroyuki Sanada gibi isimler yer alıyor.

    Army of The Dead'in Snyder'ın açıklamasına göre 2020'nin kış aylarında vizyona girmesi beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top