Hesabım
    Alicia Vikander'lı "The Earthquake Bird"den Fragman!

    Dram filmi The Earthquake Bird'den fragman paylaşıldı.

    Yeni Netflix orijinal yapımı "Earthquake Bird"den fragman paylaşıldı. Yıldız oyuncu Alicia VikanderRiley Keough ve Jack Huston'ın başrolünü paylaştığı filmin fragmanında kendimizi aşk üçgeninin içerisinde buluyor ve gerilimin dozunu artırıyoruz!

    Alien serisinin, Gladiator, Blade Runner gibi yapımların usta yönetmeni Ridley Scott'ın yapımcı koltuğunda bulunduğu Deprem Kuşu, arkadaşının kaybolması ile kendisini büyük bir girdabın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Lucy Fly, Tokyo'da yaşayan genç bir kadındır. Sorunlu bir yaşamı olan Lucy, gönlünü yakışıklı bir fotoğrafçı olan Teiji'ye kaptırır. Lucy ve kendisi gibi sorunlu olan Teiji arasında çok geçmeden yoğun bir ilişki yaşanmaya başlar. Bu sırada Lucy, eğlenmek için gittiği bir barda Lily adında bir kadın ile tanışır. Kısa sürede yakın arkadaş olan Lucy ve Lily, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmeye başlar. Ancak bir gün Lily'nin ortadan kaybolması işlerin karışmasına neden olur. Lily'nin kaybolmasıyla soğukkanlılığını kaybetmeye başlayan Lucy, polisler tarafından sorgulanmaya başlar. Üstelik polisler Lily'nin öldüğünden şüphelenmektedir.

    Deprem Kuşu'nun yönetmenliğini Still Alice, Quinceanera, Colette gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Wash Westmoreland üstleniyor. Yönetmen, aynı zamanda senaryoyu ise Susanna Jones'un romanından uyarlayan isim oluyor. Filmin oyuncu kadrosunda yeni Lara Croft'umuz Alicia Vikander, Mad Max: Fury Road, American Honey, It Comes At Night, Logan Lucky gibi yapımlardan tanıdığımız Riley Keough, Naoki Kobayashi, Jack Huston, Kiki Sukezane gibi isimler yer alıyor.

    Neo-noir film olarak tanımlanan Deprem Kuşu, izleyicilerini 1980'li yıllara götürecek. Film, birçok Godzilla filminin çekildiği stüdyo olan Toho Studios'da çekildi. Yönetmen film hakkında şu sözleri sarf etti: "Alicia ile birlikte çalışmak rüya gibiydi. Bir kısım çok zorlayıcıydı. Filmin %20'si Japonca oldu. Bu nedenle bu sahneleri kolaylıkla atlatabilmesi için gerçekten Japonca çalışan ve öğrenen bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Alicia, yaptıklarıyla yüksek standartlara ulaşmış bir oyuncu."

    Deprem Kuşu, Netflix'teki izleyicileriyle 15 Kasım'da buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top