Hesabım
    Ruben Fleischer, Neden Venom 2'nun Yönetmenliğine Geçmedi?

    Ruben Fleischer'dan açıklama geldi.

    Venom: Zehirli Öfke'nin yönetmen koltuğuna oturan Ruben Fleischer, ikinci filmin yönetmenliğine getirilmemişti. Fleischer'ın yerini alan isim ise Andy Serkis olmuştu. Fleischer bunun üzerine neden yönetmenlik için anlaşma imzalayamadığını açıkladı.

    Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom: Zehirli Öfke, eleştirmenler tarafından iyi notlar alamasa da, gişeden getirdiği kazançla Sony'nin yüzünü güldürmüştü. Ancak buna rağmen Venom 2'nun yönetmenliği için gidilen ilk isim Ruben Fleischer olmadı. Bunun üzerine birçok dedikodu ortaya çıkmıştı. Fleischer, bu dedikodulara bir son verme kararı alarak açıklama yaptı. Söylediklerine göre, Venom 2'yu üstlenememesinin nedeni, Zombieland: Double Tap ile meşgul olması. Yönetmen konu hakkında şu sözleri dile getirdi: "Ailemle geçirebileceğim bir haftam vardı. Ardından Zombieland 2'nun hazırlıklarına başlandı. Yani son bir buçuk yıldır neredeyse hiç mola vermeden bu filmle uğraşıyordum. Kesinlikle filmi bitirmeyi ve yapabileceğimiz en iyisini yapmak istiyordum. Muhtemelen bundan sonra bir ara veririm."

    Dedikodulara göre Ruben Fleischer'ın Venom 2'yu yönetmemesinin nedeni Tom Hardy ile olan anlaşmazlıklarıydı. Ancak yönetmen bunu yalanlamış oldu. Filmin yönetmenliğini üstlenen isim ise Orman Çocuğu ve Breathe filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle beğenileri toplayan ve Lord of The RingsAvengers serisi, Maymunlar Cehennemi serisi, Star Wars'un son üçlemesinde bulunan The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinde rol alan Andy Serkis olacak. Oyuncu kadrosunda, ilk filmde başrolü üstlenen yıldız oyuncu Tom Hardy'nin yanı sıra Anne Weying olarak Michelle Williams'ı, Carnage olarak ise Woody Harrelson'ı göreceğiz. 

    Venom: Zehirli Öfke filmi, dünya çapında 855 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. İkinci filmin konusu bilinmiyor, ancak ilkinin konusu şöyleydi: Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

    Venom 2'nun 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top