Hesabım
    Adam Driver, "The Last Duel"da Yer Alabilir!

    The Last Duel için Adam Driver ile görüşme yapılıyor.

    Star Wars filmlerinin yıldız oyuncusu Adam Driver'ın The Last Duel filminde yer alabilmesi için görüşmelerin başladığı resmi olarak duyuruldu. Usta yönetmen Ridley Scott'ın imzasını taşıyacak olan Matt Damon ve Ben Affleck başrollü The Last Duel için Adam Driver ile henüz anlaşma imzalanmadı.

    Son olarak Marriage Story'deki performansıyla kendinden söz ettiren ve Star Wars: The Rise of Skywalker ile bir kez daha Kylo Ren olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Adam Driver, The Last Duel'ın kadrosuna eklenebilir. Ridley Scott'ın yönetmen koltuğuna oturacağı The Last Duel'ın konusu ise şöyle: Norman (Normandiya'da yaşayan Frenk ve İskandinav kökenli halk) şövalyesi Jean de Carrouges ve Norman beyi Jacques le Gris eskiden çok yakın arkadaşlardır. Carrouges savaşa gider ve döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildir. le Gris, Carrouges'in karısına tecavüz etmek suçundan yargılanıyordur. Ancak kimse Margerite'e inanmaz. Bunun üzerine asker, karara itiraz etmek üzere Fransa kralına kadar gider. Hakim açısından ise Le Gris avantajlı konumdadır. Mahkemenin yeni kararına göre iki adam düello yapacak ve bu düellonun sonucunca biri ölecektir. Hayatta kalan kişi Tanrı'nın isteğini yerine getirmiş olacak ve eğer ki Le Gris hayatta kalırsa da aklanacaktır. Ayrıca eğer ki Carrouges kaybederse karısı ceza olarak bir kazığa bağlanarak yakılacaktır.

    14. yüzyılda Fransa'da geçecek olan The Last Duel'ın oyuncu kadrosunda Good Will Hunting, The Martian, The Departed, The Talented Mr. Ripley, Invictus gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Matt Damon ve Argo, Gone Girl, Live By Night, Daredevil, State of Play, Batman V. Superman, Justice League gibi yapımların Oscar sahibi oyuncusu Ben Affleck ve Emmy Ödülleri'nde Killing Eve dizisiyle Drama Kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen başarılı oyuncu Jodie Comer bulunuyor.

    Şimdiden yıldız bir kadroya sahip olan The Last Duel'ın senaryosu, Matt Damon, Ben Affleck ve Nicole Holofcener tarafından Eric Jager'ın romanından uyarlanarak kaleme alınıyor. Ancak filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top