Hesabım
    Samuel L. Jackson'lı "The Banker"dan Fragman!

    Apple TV+ filmi The Banker'dan fragman geldi.

    Apple TV+ açılışını geçtiğimiz günlerde iddialı dizi ve filmleriyle yapmış bulunuyor. Bu yapımlardan biri de gelecek ay yayınlanacak olan The Banker oluyor. Usta oyuncu Samuel L. Jackson'ın başrolünde yer aldığı The Banker'dan ilk fragman ise resmi olarak paylaşıldı!

    The Banker'ın hikayesi yaşanan olaylara dayanıyor. Afrikalı Amerikalı iki girişimcinin 1950'li yıllarda yaşadıklarını konu edinen The Banker'da Garrett ve Morris, dönemin ırksal problemlerini aşmaya çalışıyordur. İkili, işçi sınıfından beyaz bir adamı işe alır ve onu ön plana yerleştirme kararı alırlar. Matt Steiner'ı eğiterek, işlerinin başında o varmış gibi davranmasını sağlamaları gerekiyordur. Bu sırada Garrett ve Morris de kapıcı ve şoför gibi davranacaktır. Garrett'ın karısı Eunice de bu şirket içerisinde önemli bir pozisyonda bulunuyordur. Bu yolla ikili, ülkenin en zengin ve başarılı insanlarından biri haline gelirler. Ama tabii karşılarına oynadıkları oyun nedeniyle bir sürpriz çıkacaktır.

    The Banker'ın başrolünde Morris rolüyle Avengers serisinin Nick Fury'si, Tarantino filmlerinin yıldızı usta oyuncu Samuel L. Jackson, Garrett rolüyle Avengers'ın Falcon'ı Anthony Mackie ve Matt Steiner rolüyle son olarak Tolkien filminde karşımıza çıkan başarılı isim Nicholas Hoult bulunuyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda Nia Long, Jessie T. UsherColm Meaney gibi birçok isim yer alıyor. Film, Spectral, The Adjustment Bureau, The Bourne Ultimatom gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan George Nolfi tarafından yönetildi. 

    The Banker filmi 6 Aralık 2019 tarihinde Apple TV+'taki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top