Hesabım
    Ezel Akay, "Dokuz Kere Leyla" ile Sinemaya Dönüş Yapıyor!

    Dokuz Kere Leyla'nın başrollerini Uğur Yücel ve Demet Akbağ paylaşacak.

    Contact Film Works ile Mars Media ortak yapımı "Dokuz Kere Leyla"da Ezel Akay'ın imzası olacak! Akay, uzun süre sonra çekeceği komedi türündeki filme beyaz perdeye dönmüş olacak. Filmin başrollerinde ise usta oyuncular Demet Akbağ ve Uğur Yücel yer alacak.

    Çekimlerine Aralık ayı içerisinde başlanacak olan komedi türündeki Dokuz Kere Leyla için harekete geçildi. Neredesin Firuze, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü, Her Şeyin Bittiği Yer, Yedi Kocalı Hürmüz, F Tipi Film gibi Türkiye Sineması için birçok önemli filmde imzası bulunan usta yönetmen Ezel Akay, Dokuz Kere Leyla'nın yönetmen koltuğuna oturacak. Filmin konusu ise şöyle: Leyla ve Adem büyük bir çıkmazın içindedir. Yıllardır evli olan çift, mutluluğu artık tadamıyordur. Her ne kadar Leyla, güzel bir kadın olsa da, Adem'in gözü başkalarına doğru gider. Adem, Nergis isimli bir kadına aşık olacaktır. Ancak Nergis, Adem'in ondan beklediklerini karşılamak isteyecek midir?

    Dokuz Kere Leyla'nın oyuncu kadrosunda Cinayet Süsü ile beyaz perdeye geri dönen Uğur Yücel; Nadide Hayat, Neredesin Firuze, Hükümet Kadın, Organize İşler, Vizontele gibi yapımlarda yer alan tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ; Settar Tanrıöven, Zafer Algöz, Cengiz Bozkurt, Serhat Bulut, Fırat Tanış, Bülent Emrah Parlak, Hüseyin Köroğlu, Şahin Irmak, Erdem Yener, Aylin KontenteGonca Vuslateri ve İrem Sak bulunuyor.

    Dokuz Kere Leyla'nın izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top