Hesabım
    Emma Stone ve Prad Pitt Başrollü "Babylon"u Paramount Kaptı!

    Babylon'dan gelişmeler var!

    Uzun süredir Emma Stone ve Brad Pitt'in başrollerini paylaşacağı dedikodusu ile gündemde bulunan Babylon'dan yeni gelişmeler aktarıldı. Söylenenlere göre Paramount Pictures, Emma Stone ve Brad Pitt'li, Damien Chazelle imzalı Babylon'un kendi bünyesinde geliştirilmesini istiyor ve bunun için hak talebinde bulundu.

    İzleyicilerini 1920'li yılların Hollywood atmosferine götürecek olan Babylon'dan yeni detaylar geldi. Deadline'ın haberine göre, Paramount Pictures'ın Babylon konusundaki beklentileri çok yüksek. Bu nedenle şimdiden 2021'in Noel döneminde şimdiden sınırlı gösteriminin yapılmasına karar verildi. Sinemalarda ise 7 Ocak 2022'de gösterimine başlayacağı belirtildi. Bu tarihlere bakıldığında Paramount'un şimdiden Oscar planları yaptığı söylenebilir. Damien Chazelle, daha önce WhiplashLa La Land ve First Man filmleriyle Akademi tarafından 23 dalda Oscar'a aday gösterilmişti.

    Babylon, Damien Chazelle'in bugüne kadar çektiği en yüksek bütçeli film olacak. 18+ olması beklenen filmin senaryosunun Quentin Tarantino'nun Once Upon A Time In Hollywood'una benzeyeceği söyleniyor. Gerçek karakterler ile kurgu karakterleri bir araya getirecek olan filmin yapımcılığını Olivia HamiltonMatt Plouffe, Tobey Maguire ve Marc Platt üstleniyor. 

    Emma Stone son olarak Netflix bünyesindeki Maniac dizisi ve yıllar sonra gelen devam filmi Zombieland: Double Tap filmlerinde kendini göstermişti. Ayrıca gelecek projeleri arasında Disney uyarlaması Cruella ve Ralph Fiennes ile başrolünü paylaşacağı The Menu bulunuyor. Brad Pitt ise Once Upon A Time In Hollywood ve Ad Astra'nın yıldızı olarak uzun süre gündemde kalmıştı. Ancak iki oyuncuyla da Babylon için kesin bir anlaşma imzalanıp imzalanmadığı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top