Hesabım
    Kristen Stewart'lı "Seberg"den Fragman!

    Amazon filmi Seberg'den fragman geldi!

    Jean Seberg'in biyografik yaşam öyküsünü anlatan "Seberg" filminden fragman geldi. Festival yolculuğunun ardından Amazon'daki izleyicileriyle buluşacak olan filmin fragmanında, Kristen Stewart'ın hayatının en iyi performanslarından birini gerçekleştirmiş olmasının ipuçlarını sürüyoruz!

    Yönetmen koltuğunda Una'nın ardından yeni uzun metrajına imza atacak olan Benedict Andrews'un oturduğu "Seberg" filmi, aktris Jean Seberg'i araştırmak üzere görevlendirilen genç bir FBI ajanının adımlarını takip ediyor. 1960'ların sonlarında Los Angeles'taki sivil haklar hareketinde yer alan Seberg, radikal Afrikalı-Amerikalı aktivist örgütü Black Panther Partisi’ni desteklemişti. Sivil haklar aktivisti Hakim Jamal ile de romantik bir ilişki yapamıştı. Sonuç olarak FBI, COINTELPRO programı aracılığıyla kendisini baltalama girişimlerinde bulunmuştu. Bu girişimler arasında, 1970 yılında Seberg'in taşıdığı çocuğun kocasından değil, sivil haklar aktivisti Hakim Jamal'dan olduğuna dair yalan bir hikaye yaratmak da yer alıyordu. Jean Seberg, Fransız Yeni Dalgası'nın yıldız oyuncularından biriydi. Karşımıza, Godard filmlerinden A Bout De Souffle, Hollywood filmlerinden Paint Your Wagon, Bonjour Tristesse, Lilith, Airport gibi yapımlarla çıkmıştı. Seberg, 40 yaşında Fransa'da hayata veda etti. Şüpheli koşullar altında ölen aktrisin ölümü yetkililer tarafından "olası intihar" olarak kaydedildi.

    Alacakaranlık serisinin yıldız oyuncusu Kristen Stewart, kariyerinde basamak atlamaya devam ediyor. Yetenekli oyuncu, son zamanlarda Cafe Society, Lizzie, Certain WomenAmerican Ultra gibi yapımlarda rol alarak kendini kanıtlamaya başlamıştı. Yakın zamanda Charlie'nin Melekleri filminin başrolünü üstlenecek olan Stewart'a Seberg filminde eşlik eden isimler Deadpool 2 ve Joker'ın yıldızı Zazie Beetz; The Break Up, Wedding Crashers gibi yapımlardan tanıdığımız Vince Vaughn; Avengers ekibinin Falcon'ı olan ve Apple TV+'ta Samuel L. Jackson ile başrolünü paylaştığı The Banker ile izleyici karşısına çıkacak olan Anthony Mackie; The Leftovers, Bir Zamanlar Hollywood'da, Fosse / Verdon gibi yapımların parlayan yıldızı Margaret Qualley; Jack O'ConnellJade Pettyjohn oluyor.

    Seberg, Toronto Film Festivali, Venedik Film Festivali, Londra Film Festivali gibi birçok prestijli festivallere yolculuk yaptı ve beğeni topladı. Amerika'da 13 Aralık'ta gösterime girecek olan filmin ülkemiz için bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top