Hesabım
    Robert De Niro'dan "The Irishman"in Gerçekleri Yansıtmadığı İddialarına Yanıt!

    Robert De Niro, The Irishman ile ilgili açıklama yaptı.

    Martin Scorsese'nin yeni filmi "The Irishman", sinema dünyasının gündeminde bulunuyor. Film, Steven Zaillian'ın "I Heard You Paint Houses" isimli kitabından uyarlandı. Kitap ise gerçek bir hikayeye dayanıyor. Ancak çıkan dedikodulara göre, hikaye pek de gerçekleri yansıtmıyor. Başrol oyuncusu Robert De Niro, bu iddialara karşılık verdi.

    Indie Wire'a konuşan Robert De Niro, The Irishman'de eski bir mafya olan Frank Sheeran'ı canlandırıyor. Film, yurt dışında sınırlı sayıda sinema salonunda gösterimini yapmaya başladı. Ama esas gösterim tarihi 27 Kasım, gösterim platformu ise Netflix olacak. Scorsese imzalı film, Frank Sheeran'ın Jim Hoffa'yı ortadan kaldırma hikayesini anlatıyor. Kitaba göre Sheeran, Hoffa'yı Detroit'te bir evde başından vurarak öldürür. Ancak olay yaşandığı dönemde araştırmasını yapan gazeteci Dan Moldea, The Daily Beast'e verdiği röportajda, filmin anlattıklarının gerçek dışı olduğunu ifade etmişti. Gerçekte Hoffa'nın cesedi hiçbir zaman bulunamamıştı ve Sheeran'ın Hoffa'yı öldürdüğü söylenen evde de Hoffa'nın kanına dair bir iz yoktu.

    Moldea'nın bu açıklamasının ardından usta oyuncu Robert De Niro Indie Wire'a konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Dan, saygın bir yazar. Onunda Washington'da yazarların her yıl buluştuğu bir etkinlikte tanıştım. Kandırıldığımızı söyledi. Ben kandırılmamıştım. İnsanların bizimle aynı fikirde olmamasıyla bir sorunum yok. Dan, Hoffa ve dava dosyası konusunda bilirkişi. Marty'nin söylediği gibi biz tamamen gerçek bir hikaye anlatmıyoruz; kendi hikayemizi anlatıyoruz. Buna inandım."

    The Irishman'in başrolünde Robert De Niro ve Al Pacino'nun yanı sıra Joe Pesci yer alıyor. Ayrıca Anna PaquinJesse PlemonsHarvey KeitelStephen GrahamBobby Cannavale gibi birçok önemli isim filmde performans sergiliyor. Film, öncelikle yurt dışında vizyona sokuldu. Bunun nedeni olarak The Irishman'in Akademi'ye sunulacak olması tahmin ediliyor. 

    The Irishman, 27 Kasım tarihinde tüm dünyada Netflix aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top