Hesabım
    Avatar'ın Son Set Gününden Fotoğraf!

    Avatar'ın 2019 çekimlerinin bittiği resmi hesaptan duyuruldu..

    2009 yılında gösterime girdiğinde gişe rekorları kıran ve teknolojik anlamda sinemanın seyrini değiştirerek, 3D filmlere yol gösteren Avatar'ın devam filmlerinin çekimleri sürüyor. Birkaç bölümün birden çalışmaları devam ediyor ve yine ertelenmezse, ikinci film için belirlenen gösterim tarihi 17 Aralık 2021 olarak planlandı. 3 bölümün daha tasarlandığını düşünürsek, Avatar filmleri gündemden hiç düşmeyecek gibi görünüyor. 

    Filmin resmi Twitter hesabı, geçtiğimiz gün setten bir fotoğraf paylaştı ve 2019 için, büyük ihtimalle de ikinci film için çekimlerin sona erdiğini açıkladı. Yapılan paylaşımda, Sea Dragon Gemisi görünüyor ve açıklama "son gün" ibaresini taşıyor. 

    Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David MooreDileep Rao gibi isimler, bir Avatar filmiyle daha karşımıza çıkarken, devam bölümlerinde Kate Winslet, Edie Falco, Vin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor. Gösterildiği tarihte, Amerika'da gelmiş geçmiş en çok izlenen film olma başarısı gösteren Avatar, daha sonra, Star Wars: The Force Awakens ve Avengers: Endgame filmlerine geçilerek üçüncü sıraya gerilemişti. Devam filmlerinin gişe sonuçları da filmin kendisi kadar merak konusu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top