Hesabım
    Michael Fassbender'lı "Next Goal Wins"den İlk Görsel Geldi!

    Taika Waititi'nin yeni filmine ilk bakış!

    Yıldız oyuncu Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı spor temalı "Next Goal Wins"den ilk kez bir görsel paylaşıldı. Prodüksiyonuna yaklaşık olarak 1 ay önce başlanan Next Goal Wins, futbol takımı koçu Thomas Rongen'in hikayesine odaklanıyor.

    X-Men filmlerinin yıldızı olan, ayrıca MacbethShameSteve JobsPrometheusFrank gibi filmlerle kendinden başarılarıyla söz ettiren Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı "Next Goal Wins"in çekimleri hız kesmeden devam ediyor gibi görünüyor. 1 ay önce prodüksiyonuna başlanan spor temalı Next Goal Wins'in yönetmenliğini son olarak Jojo Rabbit ile beğenileri toplayan ve  What We Do In The Shadows, Boy, Thor: RagnarokHunt For Wilderpeople gibi yapımların yönetmen koltuğuna oturan başarılı isim Taika Waititi oturuyor. Next Goal Wins'in senaryosunu Taika Waititi'nin yanı sıra Inbetweeners dizi ve filmlerinin yazarı Iain Morris kaleme aldı. 

    Film, antrenör Thomas Rongen'in hikayesine odaklanıyor. Thomas Rongen, American Samoa takımını en dipten FIFA Dünya Kupası'na kadar yükseltmesiyle tanınıyor. Ancak Dünya Kupası'na yükselmesi Avusturalya'ya 2001 yılında 31-0 yenildiği gerçeğini değiştirmiyor. Aynı zamanda Thomas Rongen ve American Samoa'yı konu edinen 2014 yapımı aynı isimli bir belgesel de bulunuyor. Andy Serkis ve Garrett Basch'ın yapımcılığını üstlendiği Next Goal Wins filminin oyuncuları arasında Michael Fassbender'ın yanı sıra The Handmaid's Tale, Queen of Earth, The One I Love, Us, The Kitchen, Her Smell, Top of The Lake gibi yapımların yıldız ismi Elisabeth Moss; Flight of the Conchords, Pirate Radio gibi yapımlardan tanıdığımız Rhys Darby; Rachel HouseAngus Sampson gibi isimler yer alıyor.

    Next Goal Wins'in vizyon tarihi henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top