Hesabım
    Stephen Graham'i Kadrosuna Katan "Venom 2", 18+ mı Olacak?

    Venom 2'dan yeni gelişmeler!

    Andy Serkis'in yönetmen koltuğuna oturacağı Sony bünyesindeki Marvel filmi "Venom 2" ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Açıklananlara göre filmin oyuncu kadrosuna Stephen Graham eklendi. Ayrıca Sony'nin, Joker'ın başarısını Venom'da deneme kararı alarak Venom 2'nun r-rated, yani 18+ olabileceğini açıklandı.

    Snatch, This Is England, Tinker Tailor Sailor Soldier Spy, The Irishman, Rocketman gibi yapımların başarılı oyuncusu Stephen Graham, önümüzdeki aylarda prodüksiyonuna başlanacak olan Venom 2'nun oyuncu kadrosuna katıldı. Bunun yanı sıra Sony, filmin 18+ olarak çekilmesine karar verdi. Venom 2'nun yanı sıra Morbius, Spider-Man filmleri, Jumanji: Next Level gibi filmlerin de yapımcısı olan Matt Tolmach konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Herkesin yaş kitlesi hakkında düşünmeye başlaması birdenbire olmadı. Joker'in yaptığı şey, başarılı olabileceğini söylüyor. Uzun zamandır bu bir söylentiydi. Deadpool ve Logan bunun için bir çeşit mücadele verdi. Ama uzun bir süre bu yasak olarak kabul edildi. Şimdi ise 18+ filmlerin genel izleyici kitlesi tarafından kucaklanması muhteşem bir şey. Bunun anlamı, hikayelerimizi anlatırken çok daha fazla fırsat olacak."

    Venom 2 ile ilgili daha önce açıklananlara göre filmin oyuncu kadrosunda 28 Days LaterMoonlightSkyfallCollateral BeautyRampage: Büyük Yıkım gibi yapımların yıldız oyuncusu Naomie Harris filmin kötü karakteri Shriek olarak;  Michelle Williams da Anne Weying olarak; Midway, Açlık Oyunları, Zombieland, Natural Born Killers, True Detective gibi yapımların başarılı ismi Woody Harrelson Carnage olarak yer alacak.  Filmin yönetmenliğini üstlenen isim ise Orman Çocuğu ve Breathe filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle beğenileri toplayan ve Lord of The RingsAvengers serisi, Maymunlar Cehennemi serisi, Star Wars'un son üçlemesinde bulunan The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinde rol alan Andy Serkis olacak. 

    Venom: Zehirli Öfke filmi, dünya çapında 855 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Venom 2'nun 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top