Hesabım
    Marvel Projesi Eternals'tan Yeni Detaylar Geldi!

    Marvel, yeni projesi Eternals hakkında ilk detayları duyurdu..

    Film, daha önce San Diego Comic-Con ve D23'te duyurulmuştu ama Kevin Feige, Marvel's Eternals hakkında daha fazla bilgi vermek için Brezilya'daki CCXP etkinliğinde yer almasına fırsat verdi. Avengers: EndgameSpider-Man: Far From Home ve Black Widow filmleriyle son dönem hızını sürdüren MarvelEternals ile daha da büyük bir fırtına koparmayı düşünüyor. Jack Kirby’nin çizgi roman kreasyonlarına dayanan film, Eternals ekibi ve rakipleri Deviants adlı bir ölümsüz grubun hikayesini anlatacak.

    Etkinlik sırasında Marvel tarafından yapılan açıklamada, "Eternals, 7.000 yıllık insanlık tarihini kapsayan, kozmik çağrışımları olan ve MCU hakkında bildiğimiz her şeyi değiştiren bir destan. Günümüzden, Mezopotamya'ya kadar her yer ve zaman dilimini kapsıyor ve daha önce yaptığımız hiçbir şeye benzemiyor” ifadelerine yer verildi. The Rider filmiyle 2017 yılının önemli isimleri arasında yer alan yönetmen Chloé Zhao'nun liderliğindeki filmin oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Gemma ChanKit Harington ve Kumail Nanjiani yer alıyor. 

    Kevin Feige, Brezilya'da yaptığ açıklamada; "Biraz MCU tarzında da olsa, fanları tatmin etmek için elimizden geleni yaptık. Celestial'leri, eksiksiz ve doğru şekilde Eternals'ta, hem de muazzam güçlerinde göreceğiz. Filmde Deviant'lar da var. Çizgi roman mitolojisindeki Deviant'lar, Celestial'lerin son derece önemli planları karşısında yer alıyordu ve çizgi romanda gördüğümüz hiçbir şeye benzemeyen Deviant'lar göreceğiz. Filmde göreceğimiz yeni bir Deviant formu olacak" şeklinde konuştu.

    Eternals'ın 6 Kasım 2020'de gösterime girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top