Hesabım
    Mo'Nique'in Yeni Projesi Belli Oldu!

    Mo'nique, Nixon döneminde geçen bir dramayla beyaz perdeye dönüyor..

    Mo'Nique, komedyenlikten transfer olduğu sinema dünyasına yine komedi filmleriyle başlamıştı. Daha sonra başka türlerde de oyunculuk yeteneklerini sergileyen oyuncu, 2009 yılında Precious adlı filmde muhteşem bir performans sergilemiş ve Oscar Ödülü kazanmıştı. Bu tarihten sonra sadece dört filmde yer alan ve son dört yıldır da herhangi bir projede yer almayan Mo'Nique, yeni bir anlaşma imzaladı ve beyaz perdeye geri dönüyor.

    Eski HBO yapımcısı J. Oyer Tomas tarafından yazılan filmin adı Mother Trucker. Nixon döneminde geçen film, kongre çalışmalarının yoğun yaşandığı bir dönemde geçiyor. Mo’Nique, aniden vefat etmiş olan kocasının ardından, kızının geçimini sağlamak için kamyon taşımacılığını yapmak zorunda kalan ve öfke kontrolü sorunları yaşayan bir anneyi canlandıracak. Bu maceralar sırasında kocasının ölümünün ardındaki gerçeği keşfeden karakter, öfkesini ırkçılık üzerinden dışa vurmak isteyecektir. 

    Mo'Nique, film hakkında, "Çok senaryo okuduk ama bu sefer özel olduğunu biliyorduk. Kocamın bana, daha önce "özel" dediği diğer film Precious'tı." açıklamasında bulundu. Filmin yaratıcı Tomas, Daha önce The Sopranos, Game of ThronesAll the Way ve Bessie adlı fyapımlarda çalışmıştı. Mother Trucker, Tomas'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top