Hesabım
    Daniel Radcliffe'li "Escape from Pretoria"dan Fragman!

    Daniel Raddcliffe'in rol aldığı filmin ilk fragmanı yayınlandı..

    Harry Potter serisiyle büyük üne kavuşan Daniel Raddcliffe, artık yaşının da gereği olarak daha farklı rollerde oynamaya başladı. Son yıllarda bu tarz performanslarıyla övgüler toplayan oyuncu, Harry Potter imajını da yıkmaya çalışıyor. İşte bu filmlerin en yeni örneği, siyasi gerilim filmi Escape from Pretoria'dan fragman görücüye çıktı. 

    1970'lerde Apartheid karşıtı faaliyetleri nedeniyle yüksek güvenlikli Pretoria Hapishanesi'ne gönderilen Tim Jenkin'in hikayesi filmin odak noktası. Tim Jenkin (Daniel Raddcliffe), diğer ANC tutukluları Stephen Lee (Daniel Webber) ve Denis Goldberg (Ian Hart)'le birlikte büyük bir kaçış planlar. Yaratıcılığa, biraz yeteneğe dayanan ve şansa yer olmayan cesur bir plan çizilir. Bu plan ve sonrasında yaşanan olaylar ise filmin hikayesini oluşturuyor. 

    Gerçek olayın 40. yıl dönümü olan 11 Aralık 2019 tarihinde fragman paylaşıldı ve bir nevi tarihe de küçük bir gönderme yapıldı. Yönetmen koltuğunda, senaristlerden de biri olan Francis Annan oturuyor. Tim Jenkin'in aynı adlı romanından uyarlanan filmde L.H. Adams ve Karol Griffiths diğer senaryo yazarları. Oyuncu kadrosunda ise Daniel Radcliffe'e, Ian Hart, Daniel WebberNathan Page ve Stephen Turner gibi isimler eşlik ediyor. 

    Escape from Pretoria, 6 Mart 2020 tarihinde, ilk olarak İngiltere'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top