Hesabım
    "In the Heights" Müzikalinden Fragman Yayında!

    Broadway müzikalinin sinema versiyonundan ilk fragman geldi..

    Broadway müzikalinden uyarlanan gençlik filmi In the Heights'ın fragmanı yayınlandı. Washington Heights'ın sokaklarında görülen bir grup genç, dansları ve şarkılarıyla fragmanı da süslüyor. Bir dönem rafa kaldırılmak zorunda kalınan proje sonunda tamamlandı ve karşımıza çıkmaya hazır. 

    Lin-Manuel Miranda'nın Tony Ödülü sahibi, 2008 yılı Broadway müzikaline dayanan film, büyükannesinin servetini devraldıktan sonra mağazasını kapatıp, Dominik Cumhuriyeti'ne taşınmak isteyen ve bu konuda kafası karışık olan bir şarap mahseni sahibinin hikayesine odaklanıyor. Crazy Rich Asians'ın yönetmeni Jon M. Chu filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Chu daha önce, Now You See me 2Step Up 3D ve  G.I.Joe: Retaliation gibi filmleri yönetmişti. Projenin sahibi aslında Harvey Weinstein ve The Weinstein Company'di ama cinsel taciz davası ve şirketin kapanmasından sonra Warner Bros. projeye el attı ve filmi adeta kurtardı.

    Filmin oyuncu kadrosunda ise genç ve yetenkli oyuncular bulunuyor. Lin-Manuel MirandaAnthony Ramos, Corey Hawkins, Melissa Barrera, Leslie Grace, Jimmy Smits, Olga Merediz, Daphne Rubin-Vega, Stephanie Beatriz ve Dascha Polanco "In the Heights"ta karşımıza çıkacak isimlerden bazıları. 

    Film, 26 Haziran 2020 tarihinde gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top